Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Volei Alba Blaj a transferat-o pe americanca Sherisa Livingston!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Nou-promovata în Divizia A1, Volei Alba Blaj a reuşit o nouă lovitură pe piaţa transferurilor, ajungând la un acord cu americanca Sherisa Livingston (32 de ani, ce a mai jucat în România în sezonul 2008-2009 pentru Tomis Constanţa). Este a doua mutare importantă din intersezon, după înregimentarea internaţionalei argentiniene Josefina Fernandez (venită din ţara natală, de la GELP). „Noi ne-am dorit să ne întărim lotul şi din acest punct de vedere cred că am reuşit. Vrem să continuăm ascensiunea şi pentru aceasta aveam nevoie de achiziţii importante, prin care să mărim concurenţa”, a declarat Marius Macarie, antrenor Volei Alba Blaj.

*4 straniere în efectiv, pleacă Roxana Lupu!

Înfiinţată în 2011, gruparea din „Mica Romă” are planuri îndrăzneţe şi ţinteşte o participare la finele stagiunii în competiţiile continentale. Conform prezentării de pe blocaut.ro, Sherisa Livingston evoluează pe postul de „fals” şi a ajuns la Blaj de la formaţia austriacă Asko Linz Steg, alături de care a a fost prezentă în Cupa Cev, unde a fost eliminată în sferturi de Fenerbahce Istanbul.

Prima jucătoare de culoare din istoria clubului (32 de ani şi 1,87 metri înălţime) are o carieră impresionantă, jucând pentru numeroase formaţii, fiind un adevărat globetrotter. A îmbrăcat tricoul echipelor Leonas de Ponce (Puerto Rico), Anstelveen (Olanda), Valencianas de Junco (Puerto Rico), BNI 46 Patum (Indonezia), Tena Santeramo (Italia), Marmaris Genclik Spor (Turcia), 2004 Tomis Constanţa (România), Panellinos (Grecia), Carolina Gigantes (Puerto Rico), Hyundai Hillstate (Korea) şi Asko Linz Steg (Austria).

Campania ambiţioasă de achiziţii începută de Volei Alba Blaj încă dinaintea debutului pe prima scenă, când la echipă au sosit nu mai puţin de cinci jucătoare (Alice Kapelovies, Sandic, Stojkovic, Adriana Dudnic, Irina Alexandru), a continuat într-un mod spectaculos. Dintre acestea, patru sunt straniere (Bojana Stojkovic – Serbia, Marija Sandic – Muntenegru, Josefina Fernandez – Argentina, Sherisa Livingston – USA), iar pentru prima oară în istoria clubului, conducerea se poate lăuda şi cu transferul unei voleibaliste de culoare – Sherisa Livingston, jucătoarea de origine americană achiziţionată în acest moment.

În consecinţă, venirea americancei va provoca renunţarea la serviciile Roxanei Lupu, care a fost împrumutată în retur la Unic Piatra Neamţ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea