Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Voicu Paul: ”Situația în Alba Iulia este sub control. Nu există niciun motiv de disperare”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Voicu Paul, viceprimarul cu atribuții de primar, precizează într-o postare pe facebook că în prezent, la Alba Iulia, situația este sub control și nu există motive de disperare din partea cetățenilor.

”Testul la care a fost supus dl. Ministru Bode a ieșit negativ, iar asta înseamnă că pot renunța la măsura autoizolării. Responsabilitatea și prudența rămân cuvintele cheie ale prezentului.

Împreună cu colegii din primărie suntem la dispoziția albaiulienilor. Toți cei care au nevoie de sprijin, inclusiv cumpărături pentru subzistență, alimente sau medicamente pot apela la dispeceratul Poliției locale 0258 819096 sau 0258 989 (serviciu disponibil 24 de ore din 24).

Vreau să vă asigur pe toți că situația în Alba Iulia este, la această oră, sub control. Nu există niciun motiv de disperare: avem materiale sanitare și de protecție, iar printr-o colaborare cu agenți economici putem la orice oră suplimenta rezervele de astfel de materiale și chiar oferi servicii suplimentare: catering, transport, alimente, apă ș.a.

Nu sunt omul cuvintelor, ci un slujbaș al carui rost e sa se întoarcă în fiecare zi la muncă. La fel voi rămâne și in situația în care ne aflăm azi: optimist, cu telefonul pornit și pixul în mână, alături de colegii mei. Prin urmare, mesajele mele nu vor fi asociate cu „heirupul” și „mustrarea”, ci doar cu ce poate fi făcut realist pentru a proteja cât mai bine Alba Iulia.

Multă sănătate!”,  este mesajul viceprimarului cu atribuții de primar pentru albaiulieni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință

Ziarul Unirea

Publicat

în

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință Este doliu în familia primarului de la Alba Iulia. Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață vineri, 26 aprilie, după o grea suferință. Citește și: Mesaje de condoleanțe Mama primarului Gabriel Pleșa, Maria Pleșa, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea