Voicu Paul: ”Situația în Alba Iulia este sub control. Nu există niciun motiv de disperare”

Voicu Paul, viceprimarul cu atribuții de primar, precizează într-o postare pe facebook că în prezent, la Alba Iulia, situația este sub control și nu există motive de disperare din partea cetățenilor.

”Testul la care a fost supus dl. Ministru Bode a ieșit negativ, iar asta înseamnă că pot renunța la măsura autoizolării. Responsabilitatea și prudența rămân cuvintele cheie ale prezentului.

ELIT

Împreună cu colegii din primărie suntem la dispoziția albaiulienilor. Toți cei care au nevoie de sprijin, inclusiv cumpărături pentru subzistență, alimente sau medicamente pot apela la dispeceratul Poliției locale 0258 819096 sau 0258 989 (serviciu disponibil 24 de ore din 24).

Vreau să vă asigur pe toți că situația în Alba Iulia este, la această oră, sub control. Nu există niciun motiv de disperare: avem materiale sanitare și de protecție, iar printr-o colaborare cu agenți economici putem la orice oră suplimenta rezervele de astfel de materiale și chiar oferi servicii suplimentare: catering, transport, alimente, apă ș.a.

Nu sunt omul cuvintelor, ci un slujbaș al carui rost e sa se întoarcă în fiecare zi la muncă. La fel voi rămâne și in situația în care ne aflăm azi: optimist, cu telefonul pornit și pixul în mână, alături de colegii mei. Prin urmare, mesajele mele nu vor fi asociate cu „heirupul” și „mustrarea”, ci doar cu ce poate fi făcut realist pentru a proteja cât mai bine Alba Iulia.

Multă sănătate!”,  este mesajul viceprimarului cu atribuții de primar pentru albaiulieni.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...