Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Vladimir Putin a anunțat MOBILIZAREA PARȚIALĂ în Rusia: Când va lua efect decizia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vladimir Putin a anunțat MOBILIZAREA PARȚIALĂ în Rusia: Când va lua efect decizia

Președintele rus Vladimir Putin a semnat un decret privind mobilizarea parțială în Rusia. Măsurile de mobilizare vor începe pe 21 septembrie. Decretul prevede măsuri suplimentare pentru îndeplinirea ordinului de apărare a statului. Recruții vor fi obligați să urmeze o pregătire militară.

Marți, autoritățile instalate de ruși în toate teritoriile ocupate din Ucraina au anunțat coordonat că vor organiza referendumurile de unire cu Rusia, mai mulți oficiali importanți de la Moscova printre care și ministrul de Externe Serghei Lavrov și Dmitri Medvedev, vicepreședintele Consiliului de Securitate, exprimându-și imediat sprijinul pentru inițiative.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Jurnaliștii de la Meduza au fost cei care au dezvăluit încă din luna iunie, pe baza informațiilor din interiorul Kremlinului, că președintele Vladimir Putin a decis anexarea tuturor teritoriilor ucrainene ocupate, nu doar a regiunilor Donețk și Lugansk pe care le-a folosit drept pretext pentru a invada Ucraina pe 24 februarie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”? Un episcop ortodox le-a explicat credincioșilor săi de ce nu se urează „Sărbători fericite!” de Învierea Domnului. Preasfinţitul Ambrozie, episcopul Giurgiului, a vorbit despre „păcatul” pe care-l fac unii credincioși în perioada pascală. „Mulţi dintre dumneavoastră v‑aţi împărtăşit cu trupul şi sângele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea