Rămâi conectat

Actualitate

Vlad Voiculescu, despre raportarea deceselor de COVID-19: „Există diferențe fundamentale între numerele raportate și cele reale”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății, a făcut mai multe precizări, în cadrul unei conferințe de presă, explicând faptul că în cadrul raportării zilnice a numărului deceselor COVID-19, în România, ciferele nu ar fi cele reale, arată DCNEWS.ro.

”Avem acum un ministru interimar al Sănătății, care nu știu cât timp are, dar sunt câteva lucruri la care lucram și le investigam. O să îl rog pe domnul ministru interimar, care ocupă de asemenea funcția de prim-ministru, să revadă metodologia făcută sub conducerea partidului dumisale, anul trecut, cu privire la raportarea deceselor.

A deceselor din spitalele Covid-19. Nu aș vrea să arunc cu numere, pentru că nu am reușit să documentăm acest lucru, dar investigația noastră ne arată că există diferențe fundamentale între numerele raportate și cele reale. (…)

Vă spun că există indicii că există o diferență între decesele raportate într-o anumită platformă și în datele pe care le primea raportate Ministerul Sănătății. Sunt mai puține decese. Vorbim despre o statistică și o metodologie care trebuie clarificată”, a declarat Vlad Voiculescu într-o conferință de presă.

Sursa: DCNEWS.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea