Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Vlad Șchiopu de la Colegiul Militar din Alba Iulia s-a calificat la Olimpiada națională ”Științele Pământului”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vasile SchiopuLa olimpiada interdisciplinară ,,Științele pământului”, desfășurată la mijlocul lunii martie, elevul sergent major Vlad Șchiopu din clasa a XII-a din Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul”, a obținut, pentru al doilea an consecutiv, performanța calificării la etapa națională, sub îndrumarea profesorilor Dorina Filipescu, Valer Macarie, Adela Tudor și Lucian Irimie.

Cu o dublă calificare la etapa națională a olimpiadelor școlare (fiind calificat și la fizica), Vlad își certifică, încă o dată, pasiunea pentru aceste discipline și preocuparea pentru performanță.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Citește și Bacalaureat 2015 – modele de subiecte la biologie

Interdisciplinaritatea științelor pământului (fizică, chimie, geografie și biologie) îl preocupă și pe elevul sergent Paul Cîrje, din clasa a XI-a, care a obținu premiul III la etapa județeană a olimpiadei cu același nume.

Olimpiada județeană s-a organizat sâmbătă, 14 martie, la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia și au participat 9 elevi din Alba. Ei au avut de rezolvat cerințe din patru materii: chimie, fizică, biologie și geografie. Etapa națională are loc la Brașov în perioada 15-19 aprilie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prichindeii de la creșă din Alba Iulia s-au costumat în iepurași și au pregătit surprize de Paște pentru cei dragi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Prichindeii de la creșă din Alba Iulia s-au costumat în iepurași și au pregătit surprize de Paște pentru cei dragi Bucurie mare la una din creșele din municipiul Alba Iulia. Cei mai mici dintre învățăceii din oraș s-au pregătit serios pentru venirea iepurașului de Paște și au pregătit împreună cu educatoarea lor surprize minunate pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea