Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Vlad Șchiopu de la Colegiul Militar din Alba Iulia a obținut mențiune specială la Olimpiada ”Științele pământului”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
  • El a obținut, tot în această primăvară, medalia de bronz din partea Societății Române de Fizică, la Olimpiada națională.

Elevul sergent major Vlad Șchiopu de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia a obținut mențiune specială la Olimpiada interdisciplinară ”Științele Pământului”, ce s-a desfășurat în perioada 15-19 aprilie la Brașov.

Vasile SchiopuInspectorul școlar de specialitate, Ioan Muntean, a precizat că este un rezultat bun, iar gradul de dificultate al olimpiadei a fost ridicat, elevii trebuind să fie pregătiți foarte bine la patru discipline: fizică, chimie, geografie și biologie.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Olimpiada a durat trei ore. Din județul Alba a mai participat și elevul Ralul Todea (clasa a XI-a) de la Colegiul Național ”I. M. Clain” din Blaj.

Elevul Vlad Șchiopu a obținut pentru al doilea an consecutiv performanța calificării la etapa națională, sub îndrumarea profesorilor Dorina Filipescu, Valer Macarie, Adela Tudor și Lucian Irimie.

Cu o dublă calificare la etapa națională a olimpiadelor școlare, Vlad își certifică, încă o dată, pasiunea pentru aceste discipline și preocuparea pentru performanță, au transmis reprezentanții Colegiului Militar din Alba Iulia. Acesta a obținut medalia de bronz la Olimpiada națională de fizică ce s-a desfășurat la Vaslui în perioada 4-9 aprilie 2015.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

8 mai – Ziua mondială a Crucii Roșii și Semilunii Roșii

Bogdan Ilea

Publicat

în

8 mai – Ziua mondială a Crucii Roșii și Semilunii Roșii Comitetul Internațional al Crucii Roșii a declarat, în 1859, ziua de 8 mai drept Ziua mondială a Crucii Roșii. Mișcarea Internațională de Cruce Roșie și Semilună Roșie s-a născut la inițiativa unui om de afaceri elvețian, Henry Dunant (1828-1910), în 1859, după una dintre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea