Vizita Papei Francisc la Blaj: Harta locurilor de parcare pentru autoturisme și autocare

Administrația locală a municipiului Blaj pune la dispoziţia pelerinilor hărţi cu spaţiile special amenajate pentru parcarea autoturismelor și autocarelor cu care vor sosi pelerinii.

La Blaj sunt așteptați la 2 iunie 2019 peste 50.000 de pelerini care doresc să-l întâmpine pe Sanctitatea Sa Papa Francisc pe Câmpia Libertății!

Direcția Sibiu – Pentru autocare se organizează locuri de parcare în Blaj, pe strada Gheorghe Barițiu – zona industrială I.A.M.U. Pelerinii care sosesc cu autoturisme din direcția Sibiu au la dispoziție zonele de parcare din Blaj – cartierele Mănărade, Veza, Ciufud, și Tiur.

Direcția Alba Iulia – Pentru autocare se organizează locuri de parcare în Blaj, pe strada Clujului – zona teren viran /pășune stație carburant Lukoil. Pelerinii care sosesc cu autoturisme din direcția Alba Iulia au la dispoziție zonele de parcare din Blaj – cartierul Petrisat, zona industriala Bosch.

Poliția română împreună cu voluntarii dedicați acestui eveniment vor asigura ghidajul pelerinilor sosiți la Blaj spre locurile de parcare, spre Câmpia Libertății și zona centrală a Blajului!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...