Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Vizele pentru SUA, pe agenda discuțiilor dintre Iohannis și Trump

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vizele pentru SUA, pe agenda discuțiilor dintre Iohannis și Trump

Președintele Klaus Iohannis îi va adresa din nou președintelui american Donald Trump o invitație de a vizita în viitorul apropiat România. Invitația va fi adresată cu ocazia întâlnirii dintre cei doi șefi de stat care va avea loc pe 20 august, la Casa Albă.

„Voi reitera invitația către Trump să vină în România, el are permanent această invitație.”, a spus președintele într-o discuție informală cu jurnaliștii, precizând că este însă puțin probabil ca această vizită să fie concretizată în perioada următoare, din cauza perioadei electorale din ambele state.

O temă de interes pentru partea română este cea a vizelor pentru SUA.

„Voi aborda și chestiunea care trenează de multă vreme și nu am de gând să o las neabordată, cea a vizelor.”, a precizat președintele

Klaus Iohannis și Donald Trump vor aborda și mai multe teme de interes în legătură cu parteneriatul strategic dintre cele două țări.

„Pentru mine e foarte importantă această vizită. E o întâlnire pe care am dorit-o și eu și președintele Trump de ceva vreme. Sunt chestiuni extrem de importante care trebuie reiterate în Parteneriatul Strategic. Aspecte legate de NATO, cheltuielile pentru apărare, relația pe energie, relația economică, relație care e în dezvoltare.”, a mai spus Klaus Iohannis.

sursa: digi24


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea