Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Vitezomanii de pe șoselele din Alba, sancționați aspru de polițiștii rutieri la 1 iulie. Amenzi de peste 40.000 de lei

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

politia-rutieraÎn data de 1 iulie 2014, Serviciul Rutier Alba a organizat, pe principalele artere rutiere ale judeţului o acţiune ce a avut ca scop prevenirea accidentelor datorate vitezei excesive.

Potrivit IPJ Alba, “la această acţiune au participat poliţişti rutieri care au fost sprijiniţi de poliţişti din structurile de ordine publică ce au atribuții pe linie de poliție rutieră.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Au fost depistaţi 239 de conducători auto care au încălcat prevederile legale privind circulaţia pe drumurile publice, 156 dintre aceştia fiind sancţionaţi pentru depășirea limitei legale de viteză. Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 42.730 lei.

Au fost reţinute 4 permise de conducere, retrase 9 certificate de înmatriculare şi a fost constatată o infracțiune la regimul rutier.”

Exemplu:

La ora 16,45, pe strada Morii din Aiud, poliţiştii din Aiud l-au depistat pe G.V., de 18 ani, din Aiud, care conducea un autoturism a cărui autorizaţie provizorie de circulaţie era expirată din luna iulie 2013.

Faţă de conducătorul auto a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de  conducere a unui autovehicul neînmatriculat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”? Un episcop ortodox le-a explicat credincioșilor săi de ce nu se urează „Sărbători fericite!” de Învierea Domnului. Preasfinţitul Ambrozie, episcopul Giurgiului, a vorbit despre „păcatul” pe care-l fac unii credincioși în perioada pascală. „Mulţi dintre dumneavoastră v‑aţi împărtăşit cu trupul şi sângele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea