Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Vitezomani din Alba prinși de polițiști gonind cu peste 100 km/h pe șoselele din județ: Ce viteze aveau

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mai mulți vitezomani din Alba au fost prinși de polițiști gonind cu peste 100 km/h pe străzile din județ. Ce viteze aveau șoferii.

Potrivit IPJ Alba, în perioada 30- 31 martie 2023, Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba a organizat, pe raza întregului județ, o acțiune pentru creșterea siguranței rutiere, fiind vizați, în principal, conducătorii auto care nu respectă regimul legal de viteză și pietonii care nu respectă regulile de circulație privind traversarea sau circulația pe drumurile publice.

În cele două zile de acțiune, au fost depistați 191 de conducători auto care au depășit limita legală de viteză și 25 de pietoni care s-au angajat în traversări neregulamentare.

Față de 5 conducători auto, care au fost depistați conducând autovehicule cu viteză care a depășit cu peste 50 de kilometri/oră limita legală, a fost luată măsura complementară a suspendării permisului de conducere.

De exemplu, în seara zilei de 30 martie, în jurul orei 21,00, polițiștii Serviciului Rutier au depistat o femeie de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Calea Moților din Zlatna, cu viteza de 134 kilometri/oră.

Conducătoarea auto a fost sancționată contravențional, iar, ca și măsura complementară, permisul de conducere i-a fost suspendat pentru 120 de zile.

În seara zilei de 31 martie 2023, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un tânăr de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Sântimbru, cu viteza de 104 kilometri/oră.

Și în acest caz a fost aplicată sancțiune contravențională, iar, ca și măsura complementară, a fost dispusă suspendarea permisului de conducere, pentru 90 de zile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Taxele și impozitele locale 2025, la Alba Iulia, indexate cu 10,4%, fără consultare publică. Creștere de aproape 25% în 2 ani

Unirea Ziarul

Publicat

în

Taxele și impozitele locale 2025, la Alba Iulia, indexate cu 10,4%, fără consultare publică. Creștere de aproape 25% în 2 ani Pe orindea de zi a ședinței ordinare a consiliului local Alba Iulia din data de 29 aprilie 2024 se află proiectul de hotărâre privind indexarea cu 10,4% a taxelor și impozitelor locale pe anul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea