Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Vitezomani de weekend: Peste 120 de șoferi, sancționați de polițiștii din Alba. Cinci permise, reținute și amenzi de 37.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La acest sfârșit de săptămână, poliţiştii  rutieri din judeţul Alba continuă acţiunile pentru creşterea siguranţei traficului rutier. Se acţionează, prioritar, pentru combaterea excesului de viteză. În cursul zilei de ieri, 18 noiembrie, au fost depistaţi 123 de conducători auto ce conduceau cu viteză peste limita legală.

La data de 18 noiembrie a.c., poliţiştii rutieri din Alba, sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică au continuat acţiunile pentru creşterea siguranţei rutiere şi prevenirea accidentelor rutiere, în special a celor datorate vitezei excesive.

Au fost folosite 11 aparate de măsurare a vitezei şi au fost depistaţi 123 de conducători auto ce au depăşit viteza legală de circulaţie.

Alţi 42 de conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional, pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Au fost reţinute 5 permise de conducere, din care 4 pentru depăşire neregulamentară şi unul pentru depăşirea, cu peste 50 de kilometri/ora a limitei legale de viteză.

Valoarea amenzilor aplicate a fost de 37.015 lei.

Şi azi, 19 noiembrie, poliţiştii vor fi prezenţi pe drumurile publice din judeţ şi vor acţiona pentru creşterea siguranţei traficului rutier şi combaterea excesului de viteză.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă participanţilor la trafic să conducă prudent, să respecte limitele legale de viteză şi să o adapteze, în permanenţă, la condiţiile concrete de drum şi trafic.

Totodată reaminteşte că viteza excesivă şi cea neadaptată condiţiilor de drum reprezintă una dintre cauzele principale ale accidentelor rutiere, în ţara noastă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea