Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

”Vitalact” – o nouă gamă de produse lactate naturale, din județul Alba, 100% românească

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VITALACT – o nouă gamă de produse lactate naturale și 100% românești

Produsele Vitalact sunt provenite dintr-un flux integrat ceea ce determină un bun control al întregului proces, de la furcă la furculiță.

Brandul românesc Vitalact este susținut de propria fermă de vaci și cele 1500 hectare de terenuri agricole situate în comuna Doștat, jud. Alba.

Ferma vegetală, alături de ferma animală și fabrica de produse lactate, face parte din fluxul integrat, element important pentru controlul calității produselor.

Produsele Vitalact au un termen redus de valabilitate ceea ce dovedește că sunt produse proaspete, cu gust natural, lipsite de aditivi sau conservanți, nu sunt supuse tratamentului termic la temperaturi ultra-înalte (UHT) cu efect majoritar distrugător asupra elementelor benefice din compoziție (proteine, vitamine etc.), astfel încât tu și familia ta să vă bucurați de mese bogate în nutrienți, benefice organismului.

De asemenea, în produsele Vitalact nu se găsesc grăsimi hidrogenate, clorură de calciu sau potențiatori de gust și de aromă care au un efect extrem de nociv asupra organismului uman. Consumul în mod constat al produselor care conțin grăsimi hidrogenate (așa-zisele uleiuri sau grăsimi vegetale) pot provoca diabet, hipertensiune, obezitate, boli de inimă sau accidente cerebrale vasculare.

Directorul general al brandului Vitalact, Armando Popescu ține să sublinieze necesitatea unor produse lactate 100% românești pe piața românească.

„Ce înseamnă în momentul de față un produs românesc? Din punctul meu de vedere, produs românesc înseamnă meterie primă din România (lapte românesc), procesatorul laptelui fiind român, iar rezultatul acestei munci să fie un brand românesc.

Asta înseamnă o garanție a respectului „ca de la român la român” și a satisfacției depline a unui proces „de la furcă la furculiță”. Laptele „românesc” produs de companii cu capital străin, cu lapte adus din alte țări, sub denumiri/branduri consacrate în alte zone ale lumii, nu se poate numi lapte românesc.

Brandul românesc Vitalact are privilegiul acesta: de a comercializa lapte și produse lactate 100% românești.”
Produsele Vitalact se găsesc în Alba Iulia doar în magazinul Kaufland.

Alege să consumi produsele Vitalact iar noi vom avea grijă de sănătatea ta.

Vitalact este alegerea perfectă pentru tine și familia ta.

[nggallery id=6960]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

22 mai: A patra ediție a Târgului de job-uri la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Consiliere și orientare în carieră pentru studenți

Bogdan Ilea

Publicat

în

22 mai: A patra ediție a Târgului de job-uri la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Consiliere și orientare în carieră pentru studenți Universitatea „1 Decembrie 1918” organizează a patra ediție a Târgului de job-uri alături de Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Alba și Inspectoratul Teritorial de Muncă Alba. Studenții vor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea