Rămâi conectat

Curier Județean

VINERI. „Tombola Crucii Roşii”, la Alba Iulia. Tablete, laptop, aparate foto şi truse de prim ajutor pentru elevii care au participat la campania umanitară

Alexandra Mates

Publicat

în

Vineri, 20 decembrie, elevii din Alba care au participat, în perioada octombrie-decembrie 2013, la campania „Tombola Crucii Roşii” achiziţionând orare şcolare, vor afla dacă au câştigat vreun premiu. Pentru a putea participa la tombolă, elevii a fost înscrişi de către cadrul didactic responsabil, pe un formular, conţinând date referitoare la nume şi prenume, seria orarului achiziţionat şi clasa din care fac parte.

Campania Crucii Roşii, organizată în scopul susţinerii acţiunilor sale umanitare, a constat în distribuirea de orare şcolare înseriate în peste 100 de şcoli din judeţul Alba, fiecare elev putându-şi achiziţiona cel puţin un orar şcolar.

Extragerea va avea loc vineri, 20 decembrie 2013, la sediul Filialei de Cruce Roşie din Alba Iulia, Str. Bucuresti nr. 16, începând cu ora 10.00, în prezenţa unei comisii.

Premiile alocate acestei tombole sunt:1 laptop, 2 tablete, 1 sistem de boxe Logitech, 2 aparate foto,1 geantă EOS pentru aparate foto Canon, 50 mini truse de prim ajutor, 100 pungi cu rechizite şcolare şi 100 de şepci.

Lista completă a câştigătorilor va fi publicată pe site-ul Crucii Roşii Române Filiala Alba, www.crralba.ro, după validare.

FOTO: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Aproape 6.500 de persoane au intrat pe piața muncii din județul Alba în anul 2023, ajutate de AJOFM

Bogdan Ilea

Publicat

în

Aproape 6.500 de persoane au intrat pe piața muncii din județul Alba în anul 2023, ajutate de AJOFM În cadrul ședinței de colegiu prefectural, directorul AJOFM Alba a prezentat obiectivele avute anul trecut. Aproximativ 6500 de persoane au intrat pe piața muncii și aproape 13.000 de oameni au fost ajutați prin servicii de informare și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea