Rămâi conectat

Curier Județean

VINERI| Reptile vii, într-o expoziţie la Muzeul Unirii din Alba Iulia: Anaconda, iguane, pitoni, varani şi mulţi şerpi veninoşi. Printre vedete, un crocodil pitic african

Alexandra Mates

Publicat

în

Vineri, 13 iunie 2014, la Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia va fi deschisă o inedită expoziţie, în cadrul căreia vor fi expuse peste 50 de specii de reptile vii. Astfel, iguane, pitoni, cameleoni, varani, şarpe boa şi anaconda, dar şi foarte mulţi şerpi veninoşi vor putea fi văzuţi timp de o lună la muzeul albaiulian.

Printre vedetele expoziţiei se numără şi un crocodil pitic african, ajuns la maturitate, care face parte dintr-o specie rară, puţin cunoscută de cercetători. Spre exemplu, până în acest moment în Europa sunt cunoscute doar 3 astfel de exemplare.

Expoziţia este organizată de Consiliul Judeţean Alba, SC Garbonica SRL Arad şi Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia.

Biletul de intrare este 5 lei şi 4 lei/ pentru cei care vin cu un grup de peste 10 persoane. Orarul va fi de marţi până duminică, între orele 10.00 şi 18.00, în perioada 13 iunie-13 iulie 2014.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia Montană. Secția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea