Rămâi conectat

Curier Județean

VINERI: Peste 270 de locuri de muncă la Bursa Generală de la Alba Iulia. Vezi în ce domenii îţi poţi găsi de lucru

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

23 aprilie 2014 | Cei care se află în căutarea unui loc de muncă se pot întâlni faţă în faţă cu agenţii economici vineri, 25 aprilie, când Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Evenimentul se va desfăşura în sala de conferinţe situată în Alba Iulia, str. Bucovinei, nr.6, zona Piaţa Centru, începând cu ora 9.30.  Deocamdată, din peste 60 de firme contactate, un număr de 21 de agenţi economici au confirmat prezenţa la târg, oferind peste 270 de locuri de muncă albaiulienilor.

Bursa Generală a Locurilor de Muncă  este o măsură activă de combatere a şomajului, deoarece oferă posibilitatea, pe de-o parte, persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă să se întâlnească în mod direct, fără intermediari, cu angajatorii care au locuri de muncă vacante iar, pe de altă parte, agenţilor economici de a-şi recruta personalul de care are nevoie.

La această  acţiune, se doreşte participarea  unui număr cât mai mare de agenţi  economici  ce vor pune la dispoziţia persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă o gamă cât mai variată de locuri de muncă, atât pentru persoane cu studii medii, profesionale, lucrători necalificaţi cât şi pentru persoane cu studii superioare.

Până în prezent au fost contactaţi un număr de 60 agenţi economici, ce îşi desfăşoară activitatea în judeţul Alba, 21 anunţându-şi participarea. Ei pun la dispoziţie peste 275 locuri de muncă.

Principalele meserii aferente locurilor de muncă oferite persoanelor fără studii superioare sunt: strungar, rectificator, frezor CNC, programator CNC, lăcătuş montator, îngrijitor clădiri, lăcătuş întreţinere, electrician, muncitor necalificat, secretară, bucătar, barman, ospătar, vânzător, lucrător comercial, florar decorator, agent asigurări, consultant asigurări, confectioner încălţăminte, cusător din piele şi înlocuitori, cusător  marochiner, cameristă, ajutor bucătar, organizator, dulgher, finisor, zidar, funcţionar birou calitate, specialist în achiziţii, ceramist.

Totodată, pentru persoanele cu studii superioare sunt disponibile locuri de muncă în profesiile: consultant financiar, mentor, coordonator compartiment, inginer planificare, inginer calitate verificarea materialelor, inginer calitate verificări acustice, inginer administrator sisteme informatice, specialist în domeniul calităţii, specialist formare, inginer IT, inginer mecanic, inginer electromecanic.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Avertizare RO-ALERT la Alba Iulia – cartierul Oarda: A fost semnalată prezența unui URS

Bogdan Ilea

Publicat

în

Avertizare RO-ALERT la Alba Iulia – cartierul Oarda: A fost semnalată prezența unui URS Prezența unui urs a fost semnalată în cursul zilei de joi, 25 aprilie, aproximativ ora 09:30, în Alba Iulia, cartierul Oarda. Potrivit IPJ Alba, a fost semnalată prezenta unui urs pe raza localității Oarda. A fost emis mesaj RO-Alert locuitorilor din zonă. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea