Rămâi conectat

Ştirea zilei

Vineri noaptea, sediul Baroului Alba a fost ”călcat” de hoți

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sediul Baroului Alba a fost, vineri noaptea, scena unei tentative de furt. Persoane necunoscute au intrat prin efracție, forțând un geam de la o încăpere folosită ca bucătărie.

Potrivit avocatului Ioan Rus, cei care au comis infracțiunea au fost destul de inspirați să se oprească doar în perimetrul respectivei încăperi deoarece, dacă ar fi trecut de ușă spre holul care comunică cu birourile Baroului și cele ale Casei de Pensii a avocaților (aflate în același sediu), ar fi fost surprinși de camerele de luat vederi și s-ar fi declanșat alarma. Șeful Baroului Alba a mai declarat că acțiunea celor care au intrat în clădire ar fi fost oricum un eșec deoarece acolo nu se află obiecte de valoare.

Reprezentantul IPJ Alba, Luminița Prodan, a confirmat că incidentul a fost semnalat sâmbătă în jurul prânzului, prin numărul de urgență 112. Nu s-a raportat dispariția unor bunuri materiale. Cercetările continuă pentru depistarea făptașilor, cazul fiind clasificat ca o tentativă de furt prin efracție.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea