VINERI: „Mărţişor călător” – spectacol susţinut de cursanţii Şcolii de Arte şi Meşteşuguri la Ocna Mureş

Cursanţii Şcolii de Arte şi Meşteşuguri din cadrul Centrului de Cultură ,,Augustin Bena” Alba vor susţine, vineri, la Ocna Mureş  evenimentul „Mărţişor călător”, un spectacol muzical-coregrafic dedicat femeilor. Spectacolul va avea loc începând cu ora 17,00 la Casa de Cultură „Ion Sângerean” din Ocna Mureş, iar intrarea este liberă.

Programul artistic este susţinut de cursanţii de la clasele: Muzică uşoară – coordonator Marinela Popa, Dans modern – profesor coregraf Octavia Oprea, Muzică vocală tradiţională – profesor Leontina Fărcaş. Publicul va fi încântat şi cu momente de teatru scurt pregătit de cursanţii clasei externe de Actorie de la Cugir – profesor Maria Dodoc, muzică folk cu elevii clasei de Chitară – profesor Silviu Oprişiu şi Dans de societate – instructor coregraf Sergiu Prodan. Programul va fi completat de Ansamblul folcloric ,,Tradiţii Uiorene” din Ocna Mureş, coordonator Luana Stoica, şi de copiii de la Clubul Elevilor Ocna Mureş coordonaţi de profesorul Levente Shoci.

Întregul eveniment va fi însoţit de expoziţii cu mărţişoare tradiţionale realizate de clasele de meşteşuguri şi cu lucrări ale cursanţilor Clasei de Pictură coordonaţi de profesor Ioana Raica dar şi cu frumoase obiecte realizate manual de copiii de la Casa de Cultură din Ocna Mureş.

„Chiar dacă primăvara se lasă aşteptată în acest an, elevii Şcolii de Arte şi Meşteşuguri din cadrul Centrului de Cultură ,,Augustin Bena” Alba vor să o aducă în sufletul spectatorilor prin acest „Mărţişor călător”. Ne oprim cu acest spectacol muzical-coregrafic la Ocna Mureş şi îl dedicăm cu drag mamelor, bunicilor şi tuturor femeilor. Este un eveniment care arată munca şi pasiunea cursanţilor noştri în diferite domenii ale muzicii, artelor şi meşteşugurilor”, a spus Marinela Popa, directorul Şcolii de Arte şi Meşteşuguri din cadrul Centrului de Cultură ,,Augustin Bena” Alba

Evenimentul „Mărţişor călător” este organizat de Consiliul Judeţean Alba prin Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba, Primăria Ocna Mureş şi Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...