Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Vineri, la Alba Iulia, se lansează Organizația județeană a Alianței Lege și Ordine

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Organizaţia Judeţeană Alba a Alianței Lege și Ordine (ALO), partid politic aflat în proces de înfiinţare, va fi lansată vineri, la Alba Iulia, în cadrul unei conferințe de presă.

Din partea conducerii centrale a partidului participă: avocat Gheorghe Dinu – președinte, gen. (r) Bartolomeu Constantin Săvoiu – preşedinte executiv, ec. Radu Adrian – primvicepreşedinte, precum şi alţi lideri ai partidului.

Reprezentanții noului partid au declarat, pentru ziarulunirea.ro că doresc să păstreze surpriza în ceea ce privește numele liderilor județeni din Alba însă au precizat că este vorba despre persoane care până în prezent nu au fost implicate în nici un fel în politică.

Potrivit invitației trimise pe adresa redacției, ordinea de zi a conferinței de presă cuprinde:

– Prezentarea manifestului A.L.O.
– Declaraţia A.L.O. privind neconstituţionalitatea Parlamentului României.
– A.L.O. cere revocarea din funcţia de Preşedinte al Senatului a domnului Crin Antonescu.
– A.L.O. solicită desfiinţarea Curţii Constitutionale.
– Ultimul navod aruncat in apele manipularii de catre marinarul Traian Basescu: Miscarea Populara. Sa speram ca va pescui doar plevusca!
– A.L.O., prin specialiştii săi în Drept Constituţional, apreciază că nu se impune revizuirea Constituţiei.
– A.L.O. solicită Operatorilor de sondaj să nu mai manipuleze populaţia,  contrazicând cu argumente faptul că Victor Ponta nu este cel mai performant Premier, ca de altfel şi Mugur Isărescu.
– A.L.O. cere de urgenţă Premierului Victor Ponta să aplice măsuri de protecţie, pentru miile de disponibilizaţi, prin atragerea de fonduri privind reconversia profesională  a şomerilor, cu precădere prin aplicarea competentă a programelor U.E., Axa 5 şi 6 POSDRU, ce presupune fonduri de miliarde alocate acestora.
– A.L.O. va incerca sa desluseasca „misterele” implicarii Masoneriei in marile evenimente nationale si internationale, prin Presedintele sau executiv, gen. (r) Bartolomeu Constantin Savoiu care este si Suveran Mare Comandor Mare Maestru al Marii Loji Naţionale Române “1880”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea