Ziarul Unirea

Vineri, 18 septembrie: Riff 50th Anniversary Show, concert care marchează activitatea muzicală de o jumatate de secol a grupului rock

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Centrul de Cultură AUGUSTIN BENA Alba în parteneriat cu Asociația CULTURAL Act și Primăria Municipiului Alba Iulia organizează vineri, 18 septembrie 2020, de la ora 19,30, în Piața Cetății din Alba Iulia evenimentul Riff 50th Anniversary Show, concert prin care marchează activitatea muzicală de o jumatate de secol a grupului RIFF.

12 discuri editate, peste 3500 de concerte în ţară, dar şi în Germania, Olanda, Luxemburg și Italia, apariţii Tv şi radio, piese memorabile: ,,În loc de bun rămas”, ,,Ana-Maria”, ,,Cercul vieţii”, ,,Plouă la Woodstock”, ,,Mr. Jimi”, ,,Regele şoselei”, ,,Povestea lor”, ,,Nerostitele cuvinte”, ,,Primii paşi”, ,,Un joc a fost” …

ELIT

Acesta este grupul RIFF, exponent de seamă al rock-lui din România, formaţie care abordează un hard-rock sănătos cu nuanţe de blues, apreciată de public pentru calitatea şi prospeţimea muzicii, prestaţia artistică profesională şi show-ul electrizant.

Evenimentul este un spectacol de 2 ore, cu piese din toate perioadele de activitate ale formației RIFF, bazat pe un scenariu urmând cronologia momentelor importante din istoria grupului, cu o scenografie video deosebită.

De asemenea, vor fi prezentate în premieră melodiile de pe cel de-al 12–lea album RIFF – Rătăcit în Paradis, disc pregătit pentru aniversarea grupului.

Accesul este liber, în limita locurilor disponibile în spațiul de desfășurare a evenimentului, cu respectarea tuturor măsurilor privind prevenirea contaminării cu noul coronavirus.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419