Rămâi conectat

Sport

Vineri, 1 martie, ora 15.00, pe “Cetate”, Unirea Alba Iulia – CSM Lugoj | Greu pentru “alb-negri” cu penultima clasată

Dan HENEGAR

Publicat

în

Unirea Alba Iulia începe sezonul de primăvară cu o dispută pe “Cetate”, cu penultima clasată a seriei, CSM Lugoj (6 puncte), mâine, vineri, 1 martie, de la ora 15.00.

În condițiile în care “alb-negrii” au traversat o iarnă tumultuoasă, din pricina problemelor financiare (se speră în achitarea parțială a restanțelor până la ora jocului), despărțindu-se de 12 jucători, nu se anunță deloc o dispută lejeră, așa cum ar părea prin prisma ierarhiei (albaiulienii – locul 9, cu 19 puncte). Mai mult, amfitrionii (care în tur au învins cu 4-1) nu pot conta pe Fetița – suspendat, Mardare, Cr. Păcurar și Petruse – indisponibili, italianul De Marco alăturându-se antrenamentelor abia de ieri.

*Oaspeții, opt “stranieri” înregimentați

“În contextul acestor plecări, sper ca tinerii cărora le dăm credit în această primăvară să fie la înălțime, să știe să abordeze un astfel de meci ce are importanță în economia sezonului. Eu zic că trebuie să obținem victoria, care ne-ar așeza pe un drum bun, în caz contrar putându-se întrevedea probleme. Știu că Lugojul s-a întărit și nu ne așteaptă o întâlnire ușoară, ba dimpotrivă”, a precizat antrenorul Adrian Bicheși. CSM Lugoj, singura echipă a seriei ce nu a luat puncte în deplasare în tur (7 eșecuri), nu a stat cu mâinile în sân în pauza competițională. L-a instalat antrenor (în acte director sportiv) pe Călin Cojocaru (ex-Național Sebiș și ACS Poli Timișoara) și a realizat 13 transferuri! Se remarcă aducerea a 8 “stranieri”, nume exotice precum Mohamed (Ucraina), Bamba (Malta), Kiala (Belgia), Ankomah (Sebiș), Suleiman (Belgia), Temitope (Mali), Dong-Hyun (Coreea de Sud) sau Bernard (Franța).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia – CSC Șelimbăr și CSU Alba Iulia – Unirea Ungheni, în Cupa României | În 14 august, dueluri cu divizionare secunde

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia – CSC Șelimbăr și CSU Alba Iulia – Unirea Ungheni, în Cupa României | În 14 august, dueluri cu divizionare secunde Cele două reprezentante ale Albei în turul al treilea al Cupei României au parte de dueluri de foc cu divizionare secunde, miercuri, 14 august, la ora 17.30. Pe „Cetate”, CSM […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea