Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

VIDEO/Ion Dumitrel: ”La CJ Alba sunt funcționari care muncesc de le sar capacele și merită salarii mai mari”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, consideră că introducerea criteriilor de performanță la salarizarea funcționarilor din administrație este o măsură bună care va permite recompensarea angajaților care ”muncesc de le sar capacele”.

În ceea ce privește aplicarea ordonanţei de urgenţă privind eliminarea posturilor vacante, acesta a declarat că în total, din CJ Alba și instituțiile subordonate vor fi reduse aproximativ 20-30 de locuri de muncă iar activitatea nu va fi afectată.

Instituţiile din subordinea CJ nu vor fi foarte afectate, numărul va fi mic pentru că nu am avut foarte multe posturi libere. Noi am fost foarte atenţi cu organigramele şi până acum, pentru că noi am făcut foarte mari reduceri la cheltuielile de personal. În total consiliul judeţean şi instituţiile din subordine nu cred că vor fi mai mult de 20-30 de posturi. Nu au de unde să fie mai multe”.

 „Lucrăm acum la organigrame, se vor reduce posturile neocupate aşa cum spune ordonanţa şi aşteptăm şi altă legislaţie, că am înţeles că va mai apărea, pentru a eficientiza şi mai mult organizarea, funcţionarea instituţiilor pe care le coordonăm. (…) Dorinţa noastră este să ne dea posibilitatea să ne organizăm mai bine, să putem să îi păstrăm pe cei utili şi atenţiune nu utili politic, ci utili administrativ şi sper ca declaraţiile premierului să se adeverească în practică în sensul să dea o legislaţie care să ne permită să putem să plătim mai bine oamenii, ca să-i putem motiva şi să putem să-i păstrăm pe cei care au pus suflet şi ştiu să lucreze pentru consiliul judeţean şi locuitorii judeţului Alba. Pentru că de-a lungul anilor chiar dacă au fost angajări cu examene, nu întotdeauna examenul îţi aduce pe unul care corespunde şi poate să-şi facă treaba în administraţie”, a mai spus Ion Dumitrel.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria comunei Horea a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul care dorește modernizarea a peste 5 kilometrii de drum. Este vorba despre strada Bisericii și drumul vicinal Horea – Teiu – Preluca. Aproximativ 4,5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea