Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO/FOTO: Zilele Oraşului – Horia Brenciu & HB Orchestra au adunat 5.000 de oameni în Piaţa Cetăţii Alba Carolina

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Duminică a fost ultima zi de manifestări dedicate zilelor oraşului Alba Iulia. Deşi pe parcursul zilei a plouat în mare parte, seara vremea a demonstrat că ţine cu albaiulienii.

Astfel că peste 5.000 de persoane s-au perindat prin Cetate, la concertul de muzică populară de pe scena din faţa Muzeului Naţional al Unirii, la spectacolul teatrului „Masca” din Bucureşti de pe scena din faţa Obeliscului, sau la concertele lui Brenciu şi Voltaj din Piaţa Cetăţii.

Horia Brenciu, cel mai bun showman din România a demonstrat şi la Alba iulia că ştie să facă spectacol, ştie să adune la concertele lui oameni de toate vârstele şi să îi facă pe toţi să se simtă bine împreună. Pentru acest lucru, alături de trupa sa au ajuns să fie cel mai bine cotaţi din ţară, din punct de vedere al onorariului pentru spectacol, depăşindu-l chiar şi pe cel care se afla de ani buni în topul clasamentului, Ştefan Bănică junior.

Oameni încântaţi, copii jucându-se, comercianţi satisfăcuţi sunt câteva din imaginile care mi-au rămas în memorie despre ultima zi a „Zilelor Oraşului”, iar acest lucru nu ar fi fost posibil fără o organizare foarte bună. Sper ca aceste evenimente să continue cel puţin la acelaşi nivel şi în anii următori, pentru ca într-adevăr Cetatea şi Alba Iulia să crească “mare”.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea