Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO Zama ”Lenea Muierii”, preparată de Chef Toma: Mâncare tradițională, perfectă pentru zilele reci de iarnă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Zama ”Lenea Muierii”, preparată de Chef Toma: Mâncare tradițională, perfectă pentru zilele reci de iarnă

Zama Lenea Muierii este un fel de mâncare tradițional perfect pentru zilele reci de iarnă, chiar și în perioada Sărbătorilor. Se pregătește foarte ușor și sunt necesare doar câteva ingrediente.

Citește și: Masa de Crăciun: Rețete tradiționale recomandate de bucătarul albaiulian Călin Horvath

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Perioada sărbătorilor de iarnă nu putea trece fără ca Chef Cosmin Toma să pregătească o rețetă tradițională, bine-nțeles în inconfundabilul său stil.

Rețeta mărturisește că a învățat-o din zona Abrudului, iar denumirea a primit-o pentru că gospodinele folosesc la preparea ei doar câteva ingrediente rapide.

Pentru 4-5 porții avem nevoie de doi morcovi, o țelină și un păstârnac, ceapă, 4 cartofi, moare de pe varză, ulei și cârnați de porc.

Prima dată dăm legumele pe răzătoare, punem ulei în cratiță și le punem la prăjit. După ce s-au călit, punem cârnații și la urmă două căni de moare și una de apă.

Cartofii îi tăiem cubulețe și lăsăm zama la fiert. Se drege cu ou și smântână și se savurează fierbinte. Ah, ce bunatate!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Ofertă săracă pentru locuitorii municipiilor și orașelor din județul Alba, la algerile locale din anul 2024. Comparativ cu anul 2020, sunt mai puțini candidați pentru funcția de primar, întrucât sunt mai puține partide, unele dintre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea