Rămâi conectat

Actualitate

VIDEO: Viteze record astăzi pe autostrăzile din România. Şi-a luat „zborul” cu 240 km/h!

Ziarul Unirea

Publicat

în

VITEZA RECORD DE ASTĂZI: 240 DE KM/H, PE AUTOSTRADĂ. Cinci conducători auto au fost surprinşi astăzi de aparatul radar, circulând cu viteze excesive pe autostrăzi.

Poliţiştii care acționează pentru siguranța traficului rutier pe autostrăzile din România au depistat, sâmbătă, mai mule  autoturisme conduse cu viteze amețitoare.

Cinci vitezomani au rămas fără permis de conducere după ce practic şi-au „luat zborul” cu viteze ce au depaşit 200 km/h!

Astfel, la ora 9.35, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au depistat, pe Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva, un bărbat, de 29 de ani, din Deva, conducând 186 de km/h.

Ora 10.33: Pe Autostrada A3, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au depistat astăzi, un bărbat de 44 de ani, din Bucureşti, care conducea cu viteza de 240 de km/h, pe Autostrada A3 Bucureşti – Ploieş

Un alt tânăr de 21 de ani, din judeţul Dâmboviţa, a rămas fără permis de conducere astăzi în jurul orei 11.30, pentru 90 de zile, fiind depistat circulând pe A 1 – Râmnicu Vâlcea – Deva, cu 183 km/h.

Ora 11.58: Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au depistat, pe Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva, o femeie de 32 de ani, din Deva, conducând cu 210 km/h. Şoferiţa fost surprinsă cu aparatul radar, la kilometrul 309.

Ora 14.43 : Un bucureştean de 37 de ani, a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 2.900 de lei, iar permisul de conducere i-a fost reţinut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile, după ce a fost înregistrat de aparatul radat, circulând cu 181 km/h.

Sursa: politiaromana.ro

Salvează

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PENSII 2024: Ce tipuri de concedii vor fi luate în calcul la vechimea în munca

Ziarul Unirea

Publicat

în

PENSII 2024: Ce tipuri de concedii vor fi luate în calcul la vechimea în munca Câteva dintre facilitățile oferite de noua legislație a pensiilor au fost dezvăluite de Simona Bucura-Oprescu, Ministrul Muncii. Conform noilor prevederi, concediile pentru creșterea copilului, fie ele maternale sau paternale, vor fi luate în considerare ca perioade contributive la pensie. „Subliniez […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea