Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: Vezi reacţia liderilor PNL Alba la aflarea primelor Exit Poll-uri, la închiderea urnelor

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bucurie reţinută la sediul PNl Alba, la aflarea rezultatelor primelor Exit Poll-uri de după închiderea urnelor. Fie că se aşteptau la acest scor, fie că oboseala acumulată în campania electorală şi-a spus cuvântul, fie că prudenţa îi îndeamnă să aştepte rezultatele înregistrate la nivelul judeţului, liberalii s-au manifestat rezervat chiar dacă sondajul CCSB arată o victorie detaşată a USL-ului la nivelul ţării, cu un procent de 58 %, faţă de 19 procente, cu cât este cotat ARD-ul.

În acest sens Teodor Atanasiu, co-preşedinte al USL Alba şi candidat al Alianţei pentru Senat a declarat pentru ziarulunirea.ro, că rezultatele erau unele previzibile şi că se aşteaptă ca USL-ul să îşi adjudece 3 deputaţi şi un senator în judeţul Alba.

La sediul partidului se află numeroşi membrii şi simpatizanţi ai partidului, precum şi mai mulţi lideri liberali – Teodor Atanasiu, Călin Potor, Nicolae Popa, Simion Creţu, Simone Albani, Gabriel Pleşa, Marius Filimon.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 23 APRILIE 2024: 564 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 23 APRILIE 2024: 564 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea