Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO: Vezi care sunt atribuţiile delegate de preşedintele CJ Alba, vicepreşedinţilor Florin Roman şi Alin Cucui

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel a declarat pentru ziarulunirea.ro că a distribuit deja atribuţiile celor doi vicepreşedinţi Florin Roman şi Alin Cucui, pentru ca aceştia să poată începe munca cât mai repede.

“Am distribuit atribuţii vicepreşedinţilor, domnul Alin Cucui se va ocupa de Direcţia Economică cu tot ceea ce a avut în responsabilitate fostul vicepreşedinte Sorin Bumb iar domnul Florin Roman se va ocupa de Direcţia Tehnică şi toate celelalte responsabilităţi pe care le-a avut domnul vicepreşedinte Alin Cucui. Deci nu am făcut altceva decât să continuăm calupul de responsabilităţi pentru cei doi vicepreşedinţi. Nu am făcut nicio modificare faţă de responsabilităţile pe care le-au avut un vicepreşedinte sau altul în mandatul trecut”, a precizat Ion Dumitrel.

Florin Roman se va ocupa de coordonarea Direcţiei Tehnice, a arhitectului șef, a “Salvamont” Alba, Parcului Industrial Cugir, Centrului de Cultură “Augustin Bena” și a Muzeului Național al Unirii Alba Iulia.

Alin Cucui va coordona, pe lângă Direcţia Economică şi activitatea Teatrului de Păpuși “Prichindel”, Biblioteca Județeană “Lucian Blaga”, Apa CTTA și Direcția de Dezinsecție și Ecologizare din cadrul CJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea