VIDEO: Vezi care sunt atribuţiile delegate de preşedintele CJ Alba, vicepreşedinţilor Florin Roman şi Alin Cucui

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel a declarat pentru ziarulunirea.ro că a distribuit deja atribuţiile celor doi vicepreşedinţi Florin Roman şi Alin Cucui, pentru ca aceştia să poată începe munca cât mai repede.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

“Am distribuit atribuţii vicepreşedinţilor, domnul Alin Cucui se va ocupa de Direcţia Economică cu tot ceea ce a avut în responsabilitate fostul vicepreşedinte Sorin Bumb iar domnul Florin Roman se va ocupa de Direcţia Tehnică şi toate celelalte responsabilităţi pe care le-a avut domnul vicepreşedinte Alin Cucui. Deci nu am făcut altceva decât să continuăm calupul de responsabilităţi pentru cei doi vicepreşedinţi. Nu am făcut nicio modificare faţă de responsabilităţile pe care le-au avut un vicepreşedinte sau altul în mandatul trecut”, a precizat Ion Dumitrel.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Florin Roman se va ocupa de coordonarea Direcţiei Tehnice, a arhitectului șef, a “Salvamont” Alba, Parcului Industrial Cugir, Centrului de Cultură “Augustin Bena” și a Muzeului Național al Unirii Alba Iulia.

Alin Cucui va coordona, pe lângă Direcţia Economică şi activitatea Teatrului de Păpuși “Prichindel”, Biblioteca Județeană “Lucian Blaga”, Apa CTTA și Direcția de Dezinsecție și Ecologizare din cadrul CJ Alba.

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

3 Comentarii

Badia 4 iulie 2012 at 17:01

Cred ca asa invata si Florin Roman drumurile judetului si va vedea care sunt realizarile de pana acum ale lui Dumitrel.

Mogosanul 4 iulie 2012 at 17:43

Astept pe domnul Vicepresedinte Roman la o plimbare pe DJ 107K daca se poate cu masina personala pe tronsonul Ivanis-Mogos si retur.

Cristina 4 iulie 2012 at 17:51

primarul din Sasciori+Dumitrel=LOVE

Comentariile sunt oprite