VIDEO| Vești proaste pe lotul I al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda: Mobilizarea constructorului nu este suficientă pentru a putea deschide circulația în decembrie

Asociația Pro Infrastructură a anunțat prin intermediul paginii de socializare, faptul că deși stadiul lucrărilor se află la 90%, mobilizarea constructorului nu este suficientă pentru ca autostrada să poată fi deschisă la finalul acestui an.

„Vești proaste de pe lotul I al Autostrăzii Sebeș-Turda (A10)! Deși stadiul lucrării la aproape 6 ani de la semnarea contractului este de aproximativ 90%, mobilizarea constructorului italian Pizzarotti nu este nici pe departe suficientă pentru a putea deschide circulația în luna decembrie a acestui an.

ELIT

Se pare că antreprenorul se folosește de toate chichițele contractuale posibile pentru a împinge termenul de finalizare cât mai departe în 2021, în timp ce șoferii stau zilnic blocați zeci de minute în trafic pe DN1 între Sebeș și Alba Iulia.

Ne exprimăm speranța că antreprenorii cu asemenea abordări rușinoase pentru blazonul oricărui constructor serios să fie penalizați corespunzător de către autorități și să nu îi mai vedem prea curând pe șantierele din România”, a transmis Asociația Pro Infrastructură pe pagina de socializare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419