Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO: USL Alba și-a prezentat oficial candidații

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Candidații USL Alba la alegerile parlamentare din 9 decembrie au fost prezentați astăzi, într-o conferință de presă desfășurată la sediul PSD din Alba Iulia. Au fost prezenți toți cei 7 candidați desemnați de partidele din uniune, respectiv Ioan Dîrzu, Ovidiu Jidveian și Radu Coclici de la PSD, Teodor Atanasiu, Călin Potor și Dan Coriolan Simedru de la PNL și Nicolae Dobra de la UNPR.

Liderii locali ai uniunii au declarat că sunt convinși că vor câștiga toate colegiile, jumătate prin vot direct și jumătate prin redistribuire și că a venit vremea ca ”în județul portocaliu” oamenii să aleagă schimbarea: ”Suntem o echipă unită, credem că prin persoanele pe care USL-ul le-a lansat în această luptă, prin programul politic cu care se va prezenta fiecare candidat, putem câștiga toate alegerile pe fiecare colegiu în parte”, a declarat președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu.

Vom face tot ce este necesar pentru a înlătura de la butoanele banilor publici, pe cei care până acum au devalizat această țară”, a declarat, președintele PNL Alba, Teodor Atanasiu.

*Teodor Atanasiu – Colegiul Nr. 1 Senat (Alba Iulia-Apuseni-Cugir) ”Am căutat să avem cei mai buni candidați pentru județul Alba”

Președintele PNL Alba dorește o transformare a județului cu cel mai mare șomaj într-unul cu o dezvoltare economică rapidă prin care să se creeze locuri de muncă. ”Pentru asta suntem toți împreună, pentru asta milităm și suntem convinși că după 9 decembrie împreună vom putea transforma Alba în bine”, a spus Atanasiu.

*Nicolae Dobra – Colegiul Nr. 2 Senat (Sebeș – Blaj – Aiud): ”Dacă banii care au venit pe fonduri europene doar pentru Alba Iulia s-ar fi împrăștiat și pe celelalte orașe, lucrurile ar fi arătat altfel în tot județul Alba.

Actualul senator UNPR crede că cea mai urgentă problemă cu care se confruntă zona în care candidează este finalizarea centurii Sebeșului. De asemenea, acesta consideră că trebuie făcute demersuri ca toate orașele din județ să beneficieze de fonduri europene pentru că astfel se vor creea locuri de muncă.

*Căin Potor – Colegiul Nr. 1 Camera Deputaților (Alba Iulia): ”Vom face la București, în Parlament, legi pentru toți românii, respectând normele europene”

Planurile actualului deputat PNL vizează un lobby intens pentru județul Alba, indiferent de culoarea politică a administrațiilor locale: ”Vom face lobby pentru cetățeni, chiar dacă aceștia ne vor vota sau nu, pentru ca aceștia să trăiască mai bine și să aibă acces la resurse guvernamentale”. Pe plan local parlamentarul a început deja demersurile pentru deblocarea finanțării pentru Bazinul Olimpic. De asemenea, acesta consideră că Alba Iulia are nevoie de un nou Spital Județean de Urgență, construit după toate normele europene.

*Ovidiu Jidveian – Colegiul Nr. 2 Camera Deputaților (Sebeș – Blaj): ”Parlamentul este mașina de legi a țării”

Președintele PSD Alba Iulia consideră că ”echipa USL va aduce o plus-valoare județului Alba” deoarece în Parlament trebuie trimiși oameni competenți care au voința necesară de a schimba lucrurile în bine.

*Dan Coriolan Simedru – Colegiul Nr. 3 Camera Deputaților (Cugir – Zlatna): ”Echipa USL Alba este caracterizată prin unitate, forță și competență”

Fostul prefect de Alba consideră că oamenii din Colegiul 3 au nevoie în Parlament de o persoană pe care să se poată baza iar principala problemă a zonei este cea a locurilor de muncă. Liberalul este convins că această problemă se va rezolva odată cu schimbarea adusă de cetățeni, prin vot, în județul Alba.

*Radu Coclici – Colegiul Nr. 4 Camera Deputaților (Aiud – Ocna Mureș): ”Milităm pentru competență și obiectivitate și promovăm oamenii locului”

În prezent deputat PSD de Alba pe același colegiu, social-democratul dorește să finalizeze promovarea legii pensiilor, o lege necesară pentru toți cei ce au muncit în condiții grele. Pe plan local intenționează să facă demersuri pentru redeschiderea punctelor de lucru ale Finanțelor Publice și redeschiderea Spitalului Orășenesc din Ocna Mureș.

*Ioan Dîrzu – Colegiul de Deputați nr. 5 (Apuseni – Teiuș): ”Colegiul nr. 5 a fost cel mai uitat de lume”

Președintele PSD Alba consideră că parlamentarii au datoria şi responsabilitatea să fie prezenţi în localităţile pe care le reprezintă. ”În Colegiul Apuseni-Teiuş sunt 30 de localităţi şi doresc să reprezint pe fiecare dintre oamenii acestor zone, nu doar anumite localităţi, aşa cum a făcut fostul deputat”, a spus candidatul USL Alba.

Articol în curs de actualizare


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea