Ziarul Unirea

VIDEO: USL Alba și-a prezentat oficial candidații

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie

Candidații USL Alba la alegerile parlamentare din 9 decembrie au fost prezentați astăzi, într-o conferință de presă desfășurată la sediul PSD din Alba Iulia. Au fost prezenți toți cei 7 candidați desemnați de partidele din uniune, respectiv Ioan Dîrzu, Ovidiu Jidveian și Radu Coclici de la PSD, Teodor Atanasiu, Călin Potor și Dan Coriolan Simedru de la PNL și Nicolae Dobra de la UNPR.

Liderii locali ai uniunii au declarat că sunt convinși că vor câștiga toate colegiile, jumătate prin vot direct și jumătate prin redistribuire și că a venit vremea ca ”în județul portocaliu” oamenii să aleagă schimbarea: ”Suntem o echipă unită, credem că prin persoanele pe care USL-ul le-a lansat în această luptă, prin programul politic cu care se va prezenta fiecare candidat, putem câștiga toate alegerile pe fiecare colegiu în parte”, a declarat președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu.

ELIT

Vom face tot ce este necesar pentru a înlătura de la butoanele banilor publici, pe cei care până acum au devalizat această țară”, a declarat, președintele PNL Alba, Teodor Atanasiu.

*Teodor Atanasiu – Colegiul Nr. 1 Senat (Alba Iulia-Apuseni-Cugir) ”Am căutat să avem cei mai buni candidați pentru județul Alba”

Președintele PNL Alba dorește o transformare a județului cu cel mai mare șomaj într-unul cu o dezvoltare economică rapidă prin care să se creeze locuri de muncă. ”Pentru asta suntem toți împreună, pentru asta milităm și suntem convinși că după 9 decembrie împreună vom putea transforma Alba în bine”, a spus Atanasiu.

*Nicolae Dobra – Colegiul Nr. 2 Senat (Sebeș – Blaj – Aiud): ”Dacă banii care au venit pe fonduri europene doar pentru Alba Iulia s-ar fi împrăștiat și pe celelalte orașe, lucrurile ar fi arătat altfel în tot județul Alba.

Actualul senator UNPR crede că cea mai urgentă problemă cu care se confruntă zona în care candidează este finalizarea centurii Sebeșului. De asemenea, acesta consideră că trebuie făcute demersuri ca toate orașele din județ să beneficieze de fonduri europene pentru că astfel se vor creea locuri de muncă.

*Căin Potor – Colegiul Nr. 1 Camera Deputaților (Alba Iulia): ”Vom face la București, în Parlament, legi pentru toți românii, respectând normele europene”

Planurile actualului deputat PNL vizează un lobby intens pentru județul Alba, indiferent de culoarea politică a administrațiilor locale: ”Vom face lobby pentru cetățeni, chiar dacă aceștia ne vor vota sau nu, pentru ca aceștia să trăiască mai bine și să aibă acces la resurse guvernamentale”. Pe plan local parlamentarul a început deja demersurile pentru deblocarea finanțării pentru Bazinul Olimpic. De asemenea, acesta consideră că Alba Iulia are nevoie de un nou Spital Județean de Urgență, construit după toate normele europene.

*Ovidiu Jidveian – Colegiul Nr. 2 Camera Deputaților (Sebeș – Blaj): ”Parlamentul este mașina de legi a țării”

Președintele PSD Alba Iulia consideră că ”echipa USL va aduce o plus-valoare județului Alba” deoarece în Parlament trebuie trimiși oameni competenți care au voința necesară de a schimba lucrurile în bine.

*Dan Coriolan Simedru – Colegiul Nr. 3 Camera Deputaților (Cugir – Zlatna): ”Echipa USL Alba este caracterizată prin unitate, forță și competență”

Fostul prefect de Alba consideră că oamenii din Colegiul 3 au nevoie în Parlament de o persoană pe care să se poată baza iar principala problemă a zonei este cea a locurilor de muncă. Liberalul este convins că această problemă se va rezolva odată cu schimbarea adusă de cetățeni, prin vot, în județul Alba.

*Radu Coclici – Colegiul Nr. 4 Camera Deputaților (Aiud – Ocna Mureș): ”Milităm pentru competență și obiectivitate și promovăm oamenii locului”

În prezent deputat PSD de Alba pe același colegiu, social-democratul dorește să finalizeze promovarea legii pensiilor, o lege necesară pentru toți cei ce au muncit în condiții grele. Pe plan local intenționează să facă demersuri pentru redeschiderea punctelor de lucru ale Finanțelor Publice și redeschiderea Spitalului Orășenesc din Ocna Mureș.

*Ioan Dîrzu – Colegiul de Deputați nr. 5 (Apuseni – Teiuș): ”Colegiul nr. 5 a fost cel mai uitat de lume”

Președintele PSD Alba consideră că parlamentarii au datoria şi responsabilitatea să fie prezenţi în localităţile pe care le reprezintă. ”În Colegiul Apuseni-Teiuş sunt 30 de localităţi şi doresc să reprezint pe fiecare dintre oamenii acestor zone, nu doar anumite localităţi, aşa cum a făcut fostul deputat”, a spus candidatul USL Alba.

Articol în curs de actualizare

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

Te-ar putea interesa și:

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă| Senatorul PSD Călin Matieș: „Doliu național: a trecut în Senat legea vânzării ultimelor bucăți de România !”

Când o țară a trecut deja la vânzarea pământurilor arabile, ce mai trebuie să facem ca să trezim conștiința adormită… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

32 Comentarii

Tudor 2 noiembrie 2012 at 15:34

Banner al psd in spatele candidatiilor PNL. Imaginea care spune multe. Cand te uiti si mai vezi si cine reprezinta liberalismul, atunci ai imaginea completa.
Jalnic.

Status Quo 2 noiembrie 2012 at 19:01

”Un partid liberal care fuzioneaza cu ramasitele lui Voiculescu, pe urma il primeste si pe Becali, asta nu mai e Partidul Liberal. Este o harababura.”

Neagu Djuvara

Tepes 3 noiembrie 2012 at 21:54

Problema acestor alegeri este urmatoarea:
Aceleasi persoane expirate ne sunt servite din nou la fiecare ciclu electoral:
– Potor si Dobra apareau acum 4 ani la PDL si erau tare inversunati impotriva PSD-ului;
– Atanasiu si Simedru sunt beneficiari ai sinecurilor politice indiferent de regim;
– Coclici e un hopa mitica ce a avut norocul sa cada de doua ori in picioare;
– Darzu si Jidveian, niste looseri de profesie pana acum;
– de partea cealalta, Peres, Negrut, Olar, intregesc tabloul unei balante stricate si fara perspective;
IN CONCLUZIE, DACA VREM SA SCHIMBAM CEVA TREBUIE SA INCEPEM CU OAMENII CARE NE PARAZITEAZA MEREU !
VOTATI ALTI OAMENI !

John Avedon 4 noiembrie 2012 at 10:45

Mai fratilor votati pe Marincas si ZeroTv-istii dumnealui si vom vedea parlamentul Romaniei plin de „plotoneri”.

robert 2 noiembrie 2012 at 15:36

Uite-i cu cata nerabdare asteapta accesul la ciolan. In cazul astora e chiar simplu: cu asa fetze n-ai cum sa te ascunzi.
Toate „urarile” legate de predecesori cat si de mamicile fiecaruia!

paul 2 noiembrie 2012 at 15:49

Nu par prea fericiti.Calin este tristetea intruchipata.Visatorul Jidveianu,pragmaticul Coriolan,incolorul Dirzu,navetistul cu trese Dobra,un oarecare Coclici si colacul vesnic verde alcatuiesc un minunat tablou de familie in pragul divortului.Pacat,unii se vor salva,metaforic vorbind…

Todoruţ din Cugir 2 noiembrie 2012 at 15:50

Valori unul şi unul.Uitaţi-vă la ei.Radiază inteligenţa şi onestitatea pe chipurile lor.De ăştia avem nevoie şi rămânem şi fără sapa de lemn.

Todoruţ din Sântimbru 2 noiembrie 2012 at 21:07

…şi rămânem şi fără speranţă.

Circotasul 2 noiembrie 2012 at 17:36

CEA MAI ETEROGENA CONSTRUCTIE NU VA DAINUI NICI O SAPTAMINA DUPA 9 DECEMBRIE

Costel* 2 noiembrie 2012 at 18:17

Lucrile sunt bune. Dobra cu centura Sebesului va asigura un loc sigur la Senat domnului Peres de si acesta a fost coleg cu Dobra cand erau oi parlamentare. Atanasiu cu viteza dumnealui nu va ajunge in campanie dincolo de cabana domnului Furdui de la capraria din Sohodol. Domnul doctor Potor de cand era „potorina” si impartea prin tiganime galeti portocalii nu a mai avut succesuri. Coclici de cand este parlamentar nu a mai fost vazut de nimeni asa ca nici dumnealui nu va vedea voturi pe 9 decembrie. Cu ceilalti se pare ca Dumnezeu va fi mai darnic. Si ca sa nu imi fie gura spurcata parerea mea este ca scorul la alegerile din 9 dec in jud. Alba va fi cam acesta:
USL= 4 parlamentari
PDL= 3 parlamentari
Celelate partide experienta pentru 2016.

redistribuire 2 noiembrie 2012 at 19:17

La redistribuirea voturilor in proportie de 90% ppdd,ca ne place sau nu,va avea un parlamentar!

Costel* 2 noiembrie 2012 at 21:37

De ce la distribuire? E o intrebare. La distribuire castiga de obicei prostologii. La prima strigare candidatii PP-DD sunt marincasi …

redistribuire 2 noiembrie 2012 at 21:59

Ai inteles ce-am scris? Este tot o intrebare, daca nu cunosti raspunsul du-te la Marincas ca se pare ca a avut o tabla in plus fata de d-ta!PS-Oare tot prostolog este actualul presedinte al senatului ca se pare tot prin redistribuire a ajuns senator,el avand vreo 9000 de voturi intr-un colegiu din Bucuresti?…tot o intrebare!?!?!

Status Quo 2 noiembrie 2012 at 18:56

Atanasiu – citat:
”Vom face tot ce este necesar pentru a înlătura de la butoanele banilor publici, pe cei care până acum au devalizat această țară”

completare:
si sa-i inlocuim cu ai nostri!

Status Quo 2 noiembrie 2012 at 19:03

Citat Atansiu:

”Pentru asta suntem toți împreună, pentru asta milităm și suntem convinși că după 9 decembrie împreună vom putea transforma Alba în bine”

Daca Alba vroia ”schimbarea voastra in bine” va vota la locale.

NELU 3 noiembrie 2012 at 9:13

Frustrarile sunt mari dragi postaci ai PD-ului, deoarece constatati ca sansele candidatilor vostrii sunt aproape de 0…Ce au facut pana acum pentru judet deputatii lui Hava?NIMIC.SOMN DE VOIE!EI BINE „DRAGII” MEI, A VENIT VREMEA SCHIMBARII!

Alex Danila 4 noiembrie 2012 at 0:19

Da,e adevarat…nu au facut ei mare lucru! Dar crezi ca,din fotoliile comode ale Camerei Deputatilor,Potor,Coclici si Atanasiu s-au zbatut pentru Alba?!?! NU!

Costel* 4 noiembrie 2012 at 10:50

Felicitari PDL-istule se pare ca ai puti glaucom …

Alex Danila 4 noiembrie 2012 at 12:15

Stimate Costel,asta e realitatea!! Iar cand dumneata nu vrei a o recunoaste,injuri!

Costel* 4 noiembrie 2012 at 13:40

@ Alex Danila, eu nu injur pe nimeni ci numai contorizez pe cei ce ridica in slavi pe „LINGE BAROS”. Se pare ca dumneavoastra stiti mai bine ca mine cum e sa lingi portocaliu verde, bordo,etc si de k … asta e, ca asa este la voi … traiasca Guvernatorul neofanariot de …

Elena 3 noiembrie 2012 at 9:18

Am incredere in acesti oameni si sunt sigura ca vor reprezenta cu cinste acest judet!Iar in ceea ce priveste frustrarile voastre, vreau sa va spun doar atat: Atanasiu nu stiu sa fi avut ori sa aiba dosare penale dupa lunga cariera a dansului in minister, in schimb lichelele voastre sunt clienti vechii si constanti ai DNA-ului!VOTUL MEU ESTE UNUL CAT SE POATE DE CLAR: DA PENTRU USL!

Aurelian 3 noiembrie 2012 at 9:19

In sfarsit se zareste o unda se speranta prin aceste fete.Hava sa iti fie clar, poti sa iesi de mana cu candidatii tai pt ca tot nu mai ai sanse!PA

albaiulian 3 noiembrie 2012 at 13:38

fozza usl!castigam alegerile parlamentare, e clar!se voteaza usl in masa!

MIRELA 3 noiembrie 2012 at 13:39

DEGEABA VA BATETI CU PUMNUL IN PIEPT, PD-ISTILOR, LUMEA NU VA MAI CREDE, CU TOTII AM VAZUT CINE A TAIAT PENSIILE SI SALARIILE.USL LE-A MARIT, DEI TACETI DIN GURA, SUNTETI JALNICI!HAI LA REVEDERE!

@MIRELA 3 noiembrie 2012 at 15:09

Da, le-a marit odata cu euro si cu toate preturile la utilitati, carburanti si alimente. Esti tare desteapta.

MIRELA 3 noiembrie 2012 at 13:41

TEODOR ATANASIU SENATORUL NOSTRU!ECHIPA USL ESTE CEA MAI TARE!

@mirela 3 noiembrie 2012 at 16:20

Echipa usl intradevar cea mai tare…de cap,oare nu vezi ce fete de ora inchiderii au cativa dintre cacarai.

John Avedon 3 noiembrie 2012 at 18:42

O @mirela(anonimus basistus) daca ai vedea ce fata de pupincurist ai, ha, ha, ha.

dolfi 3 noiembrie 2012 at 15:22

ca si tartorii PDL-isti, toti USL-isti astia de mai sus sunt falcosi si grasi ca porcii de taiat! Nu mai pot ei de grija poporului… PDL=USL=continut_de_vidanja

Cu scarba si greata din Romania,
Dolfi.

marian dan 3 noiembrie 2012 at 16:24

poate ca va iesi la redistribuire Comsa deputat ca a fost mare smecher. el deputata tacsu director si ceilalti otvisti se ling pe bot si ii dau bani degeaba lui diaconescu. asta e ppdd la alba. slugile lui comsa.

Tudor 3 noiembrie 2012 at 23:11

Frumos spus!

Ca si completare, atunci cand nu ai ce alege, as sugera votul anulat (daca in cazul celui nul ne temem ca va fi masluit).

Costel* 4 noiembrie 2012 at 10:48

Votati frati romani pe cine doriti dar haideti sa mergem cat mai multi la vot !

Comentariile sunt oprite