Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO: Unul dintre elevii reținuți de DIICOT la Blaj a fost prins în timp ce vindea droguri

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate și Antidrog Alba Iulia, coordonați de DIICOT Alba Iulia au organizat ieri o acțiune în care au prins în flagrant un tânăr din Blaj, în timp ce încerca să comercializeze 25 de grame de canabis.

Potrivit șefului Serviciului Antidrog de la BCCO Alba Iulia, la controlul corporal asupra tânărului au mai fost găsite alte 5 grame de canabis iar ulterior s-au efectuat percheziții la domiciliul acestia și al unui coleg de-al său (ambii sunt elevi în clasa a XII-a la un liceu din Blaj) și au ridicat cantitatea de aproximativ 250 de grame de canabis. În acest dosar au fost audiați și un  număr de 8 consumatori de droguri. Drogurile erau trimise la Blaj prin colet, din Spania.

DIICOT Alba Iulia a emis în această dimineață, pe numele celor doi, ordonanțe de reținere pentru 24 de ore. Magistrații de la Tribunalul Alba au admis propunerea de arestare preventivă pentru trafic de droguri, consum și introducere de substanțe stupefiante pe teritoriul României și au emis mandate pe 29 de zile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea