Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Un tânăr cântăreț din Alba cucerește publicul cu o nouă piesă: „Ia-mă cu tine”. Cel mai mare succes al său, un videoclip cu peste 500.000 de vizualizări

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr cântăreț din Alba cucerește publicul cu o nouă piesă: „Ia-mă cu tine”. Cel mai mare succes al său, un videoclip cu peste 500.000 de vizualizări

Bebe Florea, cunoscut cântăreț de muzică de petrecere din Alba, a lansat de curând o nouă melodie cu care a cucerit publicul.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Florin Florea are 34 de ani și este stabilit în Alba Iulia. Tânărul s-a născut și a crescut la Deva până la varsta de 14 ani, când s-a mutat împreună cu familia în satul Ciuguzel, din comuna Lopadea Nouă. Deși de 2 ani s-a mutat în Alba Iulia, Florin mărturisește că satul va rămâne pentru el mereu ”acasă”.

De cântat s-a apucat serios doar în urmă cu 5-6 ani, într-o trupă, deși cântatul era o pasiune mai veche, dar pe care nu a pus prea mult accent până la momentul respectiv.

”Inițial am încercat să înființăm o trupă de muzică ușoară, chitară, tobă, bas, dar după aproximativ un an de repetiții proiectul a luat sfârșit”, povestește tânărul.

YouTube video

Tot atunci a început să se axeze pe muzica de petrecere, văzând că asta se cere din ce în ce mai mult la evenimente. Tânărul cântă acum în formația Alba Band împreună cu nașul său Iulian Bic, saxofonistul Bacrici Florin și Marius Fechete.

Când a lansat prima piesă, lumea îl cunoștea deja cu numele de Bebe de la Aiud, numele său fiind scris astfel în videoclip, dar după un timp a decis să își schimbe numele în Bebe Florea: ”Eu nu sunt din Aiud, doar jobul meu este aici și am ales Bebe pentru că toată lumea mă cunoaște după numele de Bebe și Florea este numele de familie”, mărturisește acesta.

 

Deși momentan toate piesele pe care le-a lansat sunt compuse de către textieri foarte buni cu care cântărețul colaborează, pe viitor Bebe are în plan să își compună singur piesele, inspirându-se din întâmplări și trăiri din viața personală.

Ultima piesă, ”Ia-mă cu tine”, pe care a lansat-o chiar în prima zi de Paște, este cea de-a 8 la număr și a strâns aproape 10.000 de vizualizări în primele ore după lansare. Cea mai de succes piesă de până acum a cântărețului este însă ”Paleta de culori”, cu peste 540.000 de vizualizări.

Bebe Florea, împreună cu formația Alba Band, se bucură de aprecierea publicului și de succes, fiind solicitați să participe la o mulțime de evenimente, pe tot parcursul anului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu Un apel umanitar a fost lansat pentru familia Doncea, originară din Apuseni. Oamenii au rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu violent. Citește și: FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea