Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

VIDEO| Un sat ascuns din Apuseni, cu peisaje fascinante, locul perfect pentru turiştii care vor să se relaxeze: „Totul e natural, linişte”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un sat ascuns din Apuseni, cu peisaje fascinante, este locul perfect pentru turiştii care vor să se relaxeze: „Totul e natural, linişte”.

Locurile pitoreşti, aflate la distanţă de staţiunile clasice, mult prea aglomerate, sunt din ce în ce mai apreciate de turiştii care vor să se relaxeze, potrivit stirileprotv.ro.

De pildă, Vidra, un sat ascuns în Munţii Apuseni. Preţurile pentru cazare sunt cu o treime mai mici decât în zonele consacrate.

De la Câmpeni spre Muntele Găina, şoseaua coteşte spre vest, iar după 15 kilometri se iveşte un sat ca în poveşti: Vidra. Brazii sunt încărcaţi de zăpadă, iar dinspre derdeluş se aud doar chiote de copii.

Turiştii sunt pur şi simplu fascinaţi de peisaj.

Turist: ”Într-adevăr merită, e fenomenal, chiar nu am auzit o maşină în afară. Totul e natural, linişte.

Dacă ajungeţi aici, nu trebuie să rataţi o plimbare cu sania trasă de cai. În plus, copiii se pot juca cu poneii. Când vă întoarceţi la pensiune, cu siguranţă gazdele abia aşteaptă să vă răsfeţe.

Proprietar pensiune: ”Închiriatul întregii pensiuni pentru o noapte este 800 de lei, maxim 20 de persoane.

Din satul Vidra se organizează excursii la Gheţarul de la Scărişoara, aflat la 40 de kilometri, iar cei care vor să schieze pot ajunge uşor la pârtiile de la Arieşeni.

Sursa: stirileprotv.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Cui îi spunem „La mulți ani!” de Sfântul Gheorghe: Nume care se serbează în ziua Sfântului Mare Mucenic, purtătorul de biruință

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cui îi spunem „La mulți ani!” Nume derivate care se sărbătoresc de Sfântul Gheorghe: Nume care se serbează în ziua Sfântului Mare Mucenic, purtătorul de biruință Credincioșii îl sărbătoresc pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe în data de 23 aprilie. Aproape un milion de români își serbează onomastica, dintre care peste 730.000 sunt bărbați, iar peste […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea