VIDEO| Un sat ascuns din Apuseni, cu peisaje fascinante, locul perfect pentru turiştii care vor să se relaxeze: „Totul e natural, linişte”

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Un sat ascuns din Apuseni, cu peisaje fascinante, este locul perfect pentru turiştii care vor să se relaxeze: „Totul e natural, linişte”.

Locurile pitoreşti, aflate la distanţă de staţiunile clasice, mult prea aglomerate, sunt din ce în ce mai apreciate de turiştii care vor să se relaxeze, potrivit stirileprotv.ro.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

De pildă, Vidra, un sat ascuns în Munţii Apuseni. Preţurile pentru cazare sunt cu o treime mai mici decât în zonele consacrate.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

De la Câmpeni spre Muntele Găina, şoseaua coteşte spre vest, iar după 15 kilometri se iveşte un sat ca în poveşti: Vidra. Brazii sunt încărcaţi de zăpadă, iar dinspre derdeluş se aud doar chiote de copii.

Turiştii sunt pur şi simplu fascinaţi de peisaj.

Turist: ”Într-adevăr merită, e fenomenal, chiar nu am auzit o maşină în afară. Totul e natural, linişte.

Dacă ajungeţi aici, nu trebuie să rataţi o plimbare cu sania trasă de cai. În plus, copiii se pot juca cu poneii. Când vă întoarceţi la pensiune, cu siguranţă gazdele abia aşteaptă să vă răsfeţe.

Proprietar pensiune: ”Închiriatul întregii pensiuni pentru o noapte este 800 de lei, maxim 20 de persoane.

Din satul Vidra se organizează excursii la Gheţarul de la Scărişoara, aflat la 40 de kilometri, iar cei care vor să schieze pot ajunge uşor la pârtiile de la Arieşeni.

Sursa: stirileprotv.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei