Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE VIDEO| FURT în Alba Iulia: Două minore de 15 și 17 ani, suspecte că ar fi furat haine. Una a fost reținută pentru 24 de ore

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

UPDATE VIDEO| FURT în Alba Iulia: Două minore de 15 și 17 ani, suspecte că ar fi furat haine. Una a fost reținută pentru 24 de ore

În mediul online au fost fost postate imagini în care apar două tinere care se plimbă printre produse, iar una dintre ele ar sustrage un obiect de îmbrăcăminte dintr-un magazin din Alba Iulia. Faptele s-ar fi petrecut în cursul zilei de luni, 5 septembrie.

„Haideți sa găsim hoațele. Astăzi in jurul orei 17:20 aceste individe au furat din incinta magazinului nostru din Alba Iulia.

Dacă le cunoaște cineva va rog frumos sa ne scrieți in privat sau pe pagina de facebook a magazinului Village Outlet”, se arată în postarea pe facebook.

Proprietara magazinului spune ca i-a dispărut o geacă în valoare de 250 de lei. Aceasta a depus o plângere, iar polițiștii desfășoară o anchetă în vederea stabilirii faptelor.

UPDATE IPJ Alba: La data de 7 septembrie 2022, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au identificat două tinere, de 15 și 17 ani, din Alba Iulia, ca persoane bănuite de săvârșirea unui furt, faptă în legătură cu care poliția a fost sesizată la data de 6 septembrie 2022.

În sarcina celor două s-a reținut faptul că, în după amiaza zilei de 5 septembrie, în timp ce se aflau într-un magazin vestimentar din Alba Iulia, i-ar fi distras atenția vânzătoarei, împrejurare în care ar fi sustras o geacă în valoare de 250 de lei.

Față de tânăra de 17 ani a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii lor activități infracționale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Taxele și impozitele locale 2025, la Alba Iulia, indexate cu 10,4%, fără consultare publică. Creștere de aproape 25% în 2 ani

Unirea Ziarul

Publicat

în

Taxele și impozitele locale 2025, la Alba Iulia, indexate cu 10,4%, fără consultare publică. Creștere de aproape 25% în 2 ani Pe orindea de zi a ședinței ordinare a consiliului local Alba Iulia din data de 29 aprilie 2024 se află proiectul de hotărâre privind indexarea cu 10,4% a taxelor și impozitelor locale pe anul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea