Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

VIDEO| Un europarlamentar de Alba reacționează la atentatul terorist din Belgia, unde doi oameni au fost uciși: „Trebuie să fie un semnal de alarmă pentru Uniunea Europeană”

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un europarlamentar de Alba reacționează la atentatul terorist din Belgia, unde doi oameni au fost uciși: „Trebuie să fie un semnal de alarmă pentru Uniunea Europeană”

În urma tragicului incident petrecut în Bruxelles, în care doi suporteri suedezi au fost uciși și un șofer de taxi a fost rănit în urma unui atac armat comis de un presupus susținător al Statului Islamic, europarlamentarul PSD de Alba, Victor Negrescu, și-a exprimat profundul regret și îngrijorarea față de evenimentele care au zguduit capitala Belgiei.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Atentatele recente au avut loc la intersecția străzilor Place Sainctelette, Boulevard d’Ypres și Boulevard du Neuvième de Ligne din Bruxelles, iar atacatorul și-a revendicat fapta în mai multe videoclipuri postate pe rețelele de socializare.

În timp ce se afla în plenul Parlamentului European, Victor Negrescu a ales să-și modifice discursul pregătit anterior pentru a aborda direct atentatul terorist din Bruxelles.

În declarația sa, europarlamentarul a subliniat faptul că atacul terorist trebuie să fie un semnal de alarmă pentru Uniunea Europeană, subliniind necesitatea luării unor măsuri decisive pentru combaterea extremismului religios, antisemitismului și a discursului care incită la ură.

Victor Negrescu a transmis condoleanțe familiilor victimelor și și-a exprimat solidaritatea cu Belgia în această perioadă dificilă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea