Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Un cuib de VIESPI și-a făcut apariția în balustrada podului de la poarta a III-a a Cetății Alba Carolina

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un cuib de VIESPI și-a făcut apariția în balustrada podului de la poarta a III-a a Cetății Alba Carolina

O descoperire neașteptată și periculoasă a fost făcută pe podul de la Poarta a 3-a a Cetății Alba Carolina din Alba Iulia, după ce o cetățeancă a postat un video pe rețelele de socializare prezentând cuibul de viespi ce și-a găsit adăpost în balustrada podului.

Situația a atras atenția publicului și a stârnit îngrijorare cu privire la siguranța vizitatorilor care traversează podul.

Cuibul de viespi, a fost surprins în videoclipul postat de cetățeancă și a devenit rapid viral pe rețelele de socializare, generând numeroase reacții din partea comunității online. În videoclip, se pot observa viespile zburând în jurul cuibului și a balustradei podului, situat într-o zonă frecventată de vizitatori.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

După ce au decontat servicii turistice FICTIVE, cinci POLIȚIȘTI din IPJ Alba, obligați la efectuarea a 30 de zile de muncă în folosul comunității. ”Siguranță și încredere” !

Unirea Ziarul

Publicat

în

După ce au decontat servicii turistice FICTIVE, cinci POLIȚIȘTI din IPJ Alba, obligați la efectuarea a 30 de zile de muncă în folosul comunității. ”Siguranță și încredere” ! Cinci polițiști din IPJ Alba au scăpat de un dosar penal pentru fals și înșelăciune, după ce au decontat ilegal contravaloarea unor servicii turistice de care nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea