Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO. Un bărbat protestează în fața Prefecturii Alba, cerând demisia președintelui Klaus Iohannis și a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat de 68 de ani protestează, luni la prânz, în fața Prefecturii Alba și cere demisia președintelui Klaus Iohannis și a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, spunând că aceștia fac ”cel mai mare rău românilor”.

Bărbatul ține în mâini o cutie de carton pe care scrie ”Jos Iohanis Koveși”, iar în apropierea sa se află o patrulă de jandarmi și polițiști care au declarat că au venit în cazul în care numărul va crește și pentru a preveni eventuale incidente cu protestatarii care cer demisia Guvernului.

Bărbatul a spus că nu face parte din niciun partid politic.

”Am venit să protestez în solidaritate cu cei de la Palatul Cotroceni, pentru jos Iohannis și jos Kovesi, care ne-au distrus țara. Nu este un președinte să țină cu toți românii. El a făcut haosul din țară și trebuie tras la răspundere. Nu a ajutat poporul cu nimic. Am venit de o oră și voi sta aici până mâine”, a spus Corneliu Olariu.

El a spus că, spre deosebire de premierii Emil Boc și Dacian Cioloș, Victor Ponta i-a dat ”ceva la pensie”.

Corneliu Olariu a afirmat, totodată, că nu știe dacă îl vor mai însoți și alții, însă speră că ”oamenii de bine” o să i se alăture.

La Alba Iulia s-au organizat ample manifestări de proteste după adoptarea ordonanței privind modificarea Codurilor penale.

Acestea vor avea loc și luni seara, însă protestatarii se vor întâlni în fața Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, după ce cinci zile s-au întâlnit în fața Prefecturii Alba, iar apoi vor mărșălui pe străzile municipiului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea