Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Video | Tzanca Uraganu, show la Alba Iulia, în parcarea de la Kaufland- Cetate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Video | Tzanca Uraganu, show la Alba Iulia, în parcarea de la Kaufland- Cetate

Cel mai ascultat manelist al momentului, Andrei Velcu, cunoscut ca și „Țznca Uraganul” a susținut un concert în clubul Stage din Alba Iulia. După susținerea concertului celebrul manelist s-a filmat în parcarea de la Kaufland, în jurul orei 24:00 și și-a făcut poze cu zeci de fani, care s-au adunat pentru al vedea pe artist.

YouTube video

După conertul susținut în clubul Stage, acesta și-a făcut poze și s-a filmat cu fanii veniți pentru a îl vedea. Ulterior, artistul a postat pe rețelele de socializare un videoclip filmat cu mai mulți fani.

„Țznca Uraganul” este cel mai în vogă cântăreț de manele, având numeroase piese foarte cunoscute. Melodii precum „Havana”, „Buzele cu roșu închis” sau „Ciocolată”, au strâns peste 50 de milioane de vizualizări pe canalul de Youtube.

Cea mai recentă melodie lansată de cântăreț se numește „Eee Aaa | Burj Khalifa”, adunând în o lună aproape 25 de milioane de vizualizări. 

Celebrul manelist este cunoscut pentru prezența sa pe rețelele de socializare și pentru comportamentul prietenesc cu fanii săi. Artistul este urmărit de aproape 500.000 de oameni pe Instagram și de 2,4 milioane de oameni pe Tik-Tok.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre

Ziarul Unirea

Publicat

în

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre PREOTUL IOAN SABĂU – „CEL MAI IUBIT DINTRE VINERENI” – ,,Abia în închisoare în închisoare mi-am început misiunea preoțească, acolo am învățat să mă rog și tot acolo am simțit dependența de Dumnezeu, pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea