Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

VIDEO: Trei traficanți de droguri din Alba, trimiși în judecată de DIICOT

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Gheorghe Grozav, Roxana Alina Hațegan și Daniel Marian Dolcan, reținuți și audiați de DIICOT Alba în urma unor percheziții efectuate de BCCO Alba Iulia în data de 12 martie 2013, au fost trimiși în judecată pentru trafic de droguri. Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Alba în data de 4 aprilie iar primul termen de judecată a fost fixat pentru 29 aprilie.

Gheorghe Grozav a fost reținut în urma unui flagrant, în timp ce încerca să vândă cannabis unui poliţist sub acoperire. Asupra acestuia a fost găsită cantitatea de 200 de grame de canabis.

Potrivit polițiștilor, după realizarea flagrantului s-au efectuat două percheziții pe raza localității Vințu de Jos, dintre care una la domiciliul lui Grozav, unde s-a găsit cantitatea de circa 200 grame de canabis. La cea de a doua percheziție s-a găsit cantitatea de aproximativ 400  grame din același drog.

Șeful serviciului anti-drog din cadrul Brigăzii CCO Alba Iulia, Cristian Link, a declarat la acea dată că Grozav (carea rămas până la această dată în arestul IPJ Alba), și-a recunoscut fapta și că acesta încerca să își creeze o piață de desfacere în localuri și în școli din Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Angajări la ISU Alba din sursă externă pentru două posturi: Ce locuri sunt disponibile

Bogdan Ilea

Publicat

în

Angajări la ISU Alba din sursă externă pentru două posturi: Ce locuri sunt disponibile Două posturi au fost scoase la concurs de către Inspectoraul pentru Situații de Urgență „Unirea” pentru locurile de ofițer specialist control și activități preventive și un subofițer, asistent medical principal, în cadrul Centrului Operațional. Ultima săptămână în care te mai poți […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea