Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO|  Trafic de COȘMAR pe autostrada A1 Șebeș-Deva: Ninge puternic, iar vizibilitatea este zero. ”Nu vedem nimic, cred că suntem pe mijlocul drumului”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 Trafic de COȘMAR pe autostrada A1 Șebeș-Deva: Ninge puternic, iar vizibilitatea este zero. ”Nu vedem nimic, cred că suntem pe mijlocul drumului”

Ninge ca în povești pe autostrada A1 Sebeș-Deva, dar pentru șoferii aflați în trafic este o adevărată provocare. Ninsoarea puternică și vântul fac ca vizibilitatea să fie zero.

Un conducător auto din Alba povestește provocarea pe care a avut-o de trecut pentru a se întoarce acasă miercuri seara, pe autostrada de la Deva spre Alba Iulia.

YouTube video

Șoferul povestește că autostrada este acoperită cu zăpadă și nu este nici un utilaj de deszăpezire care să curețe drumul: ”Nu vedem nimic pe drum, ninge de rupe, nici un utilaj. Nici benzile la drum nu se văd. Mergem super încet și cred că suntem pe mijlocul autostrăzii, pe sensul nostru de mers”.

YouTube video

Oamenii spun că au noroc cu aplicația de navigare pentru că altfel nu ar știi unde se află: ”Cred că am trecut de Orăștie..cred, că nu vedem nimic. Avem Waze să vedem pe unde trebuie să ieșim și să mergem”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal O șoferiță de 21 de ani, din Vidra, a fost prinsă la volan cu permisul suspendat. Polițiștii din Câmpeni i-au făcut dosar penal. Citește și: Tânăr din Abrud, prins de polițiști MORT DE BEAT la volan: Avea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea