Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

VIDEO. Tânără de 20 de ani din județul Alba: Voi merge la vot și îi voi alege pe cei care au inițiativă. Votează și apoi zâmbește că ți-ai făcut datoria

Ziarul Unirea

Publicat

în

Iulia Rof, o tânără de 20 de ani din Almașu Mare, județul Alba, studentă la Facultatea de Științe Socio-Umane din cadrul Universității ”Lucian Blaga” Sibiu, îndeamnă tinerii și vârstnicii deopotrivă să-și exercite dreptul constituțional de a vota, deoarece ”schimbarea e în mâinile noastre”, la ”doi pași” de secția de vot.

iulia-rof01”Cred că fiecare vot contribuie într-o foarte mare măsură la schimbarea pe care ne-o dorim cu toții în această țară. Suntem tineri și poate avem o influență mai mare, însă rezultatul alegerilor parlamentare stă în mâinile tuturor cetățenilor cu drept de vot. Și, da, este un drept, nu o obligație. Pentru că suntem cetățenii acestei țări trebuie să dăm dovadă de responsabilitate și să mergem la vot”, spune tânăra, într-un video postat pe canalul Youtube de Turnul Sfatului TV.

Iulia Rof consideră că cei care susțin că nu știu cu cine să voteze, de fapt, nu le pasă, deoarece informațiile sunt la tot pasul.

”Trebuie să fim atenți la detalii, la antecedente și să nu savurăm fiecare promisiune”, mai spune Iulia.

Ea își încheie discursul spunând că va merge la vot și îi va vota pe cei cu inițiativă.

”Schimbarea este aici la doi pași de secția de vot și în mâinile noastre. Dă și tu o fugă, votează și apoi zâmbește că ți-ai făcut datoria”, a mai spus Iulia.

Alegerile parlamentare au loc în 11 decembrie.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

„JOIA REA” din Săptămâna Luminată. Ce este interzis să faci astăzi în JOIA ALBĂ

Ziarul Unirea

Publicat

în

„JOIA REA” din Săptămâna Luminată. Ce este interzis să faci astăzi în JOIA ALBĂ Joia Albă sau Joia Rea, așa cum mai este denumită, este una dintre cele mai importante zile de după Paști. Potrivit tradiției se cinstesc holdele, grădinile şi grânele. Joia din Săptămâna Luminată este temută în popor. Citește și: SĂPTĂMÂNA LUMINATĂ. Ce […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea