Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: Surpriză pentru cugireanul Mihai Toader la concursul MasterChef! Convins 100% că va fi eliminat, șansa i-a surâs

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Aseară la Masterchef concurenţii au fost supuşi unei probe inedite, care le-a pus la încercare nu numai măiestria culinară dar si spiritul de echipă și capacitatea de organizare. Împarţiţi în două echipe, concurenţii au gătit pentru mai mult de 200 de persoane nevoiaşe, într-o cantină socială, înconjuraţi de o  atmosferă încărcată de presiune, strigăte si indicaţii. 

După ce au gustat preparatele, cei pentru care concurenţii s-au straduit să gătească au votat pentru una dintre echipe. Grupul condus de Victor, din care face parte si Mihai, a câstigat 115 voturi in timp ce 119 voturi au fost câstigate de membrii celeilalte echipe.

Pentru că scorul a fost asa de strâns, juraţii au decis ca toţi concurentii să treaca prin “ proba de foc”, ce a constat in prepararea unui desert folosind  ingredientele si tehnica prezentate de o maestră cofetară. Reţeta initială i-a speriat pe concurenţii care s-au relaxat când au aflat că preparatul nu trebuie reprodus exact, ci originalitatea lor trebuie să-şi spună cuvântul.

La prepararea desertului, Mihai a avut cele mai mari dificultăţi din tot concursul:

“Chiar am emoţii acum. Am emoţii foarte mari. Dacă nu-mi iese crème brulee-ul, gata!  Sunt terminat!” 

Si…nu i-a prea ieşit. În ultimele 10 minute, Mihai a fost nevoit să improvizeze ceva:

“ Nu mi-a mers nimic. Cea mai ghinionista zi din viata mea! Mi-e ciudă pe mine. 100% plec!”

 

Deși vădit nemulţumiți de felul cum arată preparatul si de faptul ca a ratat primele două încercări de desert, în final juraţii au lăudat gustul prăjiturii şi l-au trimis pe Mihai mai departe în concurs!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea