Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: SUBIECTE BACALAUREAT 2019 la limba și literatura română (profil real), SESIUNEA DE TOAMNĂ

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

SUBIECTE BACALAUREAT 2019 la limba și literatura română (profil real și uman), SESIUNEA DE TOAMNĂ

Elevii de clasa a XII-a au susținut, miercuri, prima probă din cadrul celei de-a doua sesiuni a examenului de Bacalaureat 2019, la limba și literatura română.

În județul Alba, la sesiunea de toamnă a Bacalaureatului 2019 sunt organizate două centre de examen:

YouTube video

– Liceul Tehnologic ”Alexandru Domșa” Alba Iulia (376 candidați înscriși din licee din Alba Iulia, Zlatna, Aiud, Ocna Mureș, Blaj și Ciumbrud – cu 2 subcomisii la : Liceul Tehnologic ”Alexandru Domșa” Alba Iulia/138 candidați și Liceul Tehnologic Aiud/238 candidați )

YouTube video

– Colegiul Tehnic ”Apulum” Alba Iulia (363 candidați înscriși din Alba Iulia, Sebeș, Cugir, Cîmpeni, Albac. Baia de Arieș, Abrud – cu subcomisii la Colegiul Tehnic ”Apulum” Alba Iulia/78 candidați, Colegiula Național ”Lucian Blaga” Sebeș/123 candidați și Colegiul Național ”Avram Iancu” Cîmpeni / 162 candidați).

YouTube video

Programul sesiunii de toamnă a Bacalaureatului 2019

  • 21 august – Limba şi literatura română/E)a
  • 22 august – Limba şi literatura maternă/E)b
  • 23 august – proba obligatorie a profilului/E)c
  • 26 august: proba la alegere a profilului şi specializării/E)d.

YouTube video

Evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română (proba A) se desfăşoară în zilele de 27 august şi 28 august, fiind urmată de evaluarea competenţelor în limba maternă (proba B) în 29 august. Evaluarea competenţelor digitale (proba D) are loc în zilele de 30 august şi 2 septembrie, iar evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională (proba C) este programată în zilele de 2 şi 3 septembrie.

Afişarea primelor rezultate, în centrele de examen şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 3 septembrie (până la ora 12:00). În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, între orele 12:00 şi 16:00. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 7 septembrie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea