Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO, ȘTIREA TA. Ploaie cu gheață în Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O ploaie cu gheață, care durat câteva minute, a căzut, sâmbătă, în Alba Iulia, fenomenul meteorologic fiind surprins și filmat de un locuitor din zona centru a municipiului.

”Furtuna a venit ”din senin”, parcă, sâmbătă după-masa, ea fiind însoțită de grindină. Zgomotul bucăților de gheață care picau pe acoperiș m-a scos din casă. Nu au fost înregistrate pagube, în zona în care locuiesc”, este mesajul transmis pe adresa redacției.

Cititorul ziaruluiunirea.ro ne-a mai precizat că, la scurt timp după furtună, a ieșit soarele.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a prelungit codul galben de ploi și vijelii, de sâmbătă până duminică dimineaţă, în Alba și în alte 26 de judeţe din sud-vestul, centrul şi nord-estul ţării.

Meteorologii avertizează că în aceste zone vor fi ploi torenţiale, descărcări electrice şi vijelii, cantităţile de apă putând ajunge până la 30-40 de litri pe metru pătrat.

Judeţele Alba, Argeş, Bacău, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Braşov, Buzău, Cluj, Caraş-Severin, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Gorj, Hunedoara, Harghita, Iaşi, Mehedinţi, Mureş, Neamţ, Olt, Prahova, Sibiu, Sălaj, Suceava, Vâlcea, Vrancea şi Vaslui sunt sub avertizare cod galben de sâmbătă, ora 09.00, până duminică, la aceeaşi oră.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea