VIDEO, ȘTIREA TA. Ploaie cu gheață în Alba Iulia

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

O ploaie cu gheață, care durat câteva minute, a căzut, sâmbătă, în Alba Iulia, fenomenul meteorologic fiind surprins și filmat de un locuitor din zona centru a municipiului.

”Furtuna a venit ”din senin”, parcă, sâmbătă după-masa, ea fiind însoțită de grindină. Zgomotul bucăților de gheață care picau pe acoperiș m-a scos din casă. Nu au fost înregistrate pagube, în zona în care locuiesc”, este mesajul transmis pe adresa redacției.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Cititorul ziaruluiunirea.ro ne-a mai precizat că, la scurt timp după furtună, a ieșit soarele.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a prelungit codul galben de ploi și vijelii, de sâmbătă până duminică dimineaţă, în Alba și în alte 26 de judeţe din sud-vestul, centrul şi nord-estul ţării.

Meteorologii avertizează că în aceste zone vor fi ploi torenţiale, descărcări electrice şi vijelii, cantităţile de apă putând ajunge până la 30-40 de litri pe metru pătrat.

Judeţele Alba, Argeş, Bacău, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Braşov, Buzău, Cluj, Caraş-Severin, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Gorj, Hunedoara, Harghita, Iaşi, Mehedinţi, Mureş, Neamţ, Olt, Prahova, Sibiu, Sălaj, Suceava, Vâlcea, Vrancea şi Vaslui sunt sub avertizare cod galben de sâmbătă, ora 09.00, până duminică, la aceeaşi oră.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419