VIDEO ”Spectacol” la moțiunea de cenzură: Deputatul de Alba, Florin Roman, cu ouă, ulei, lapte și pâine, la tribuna Parlamentului. ”Domnule Tudose, nu mai luați România la mișto”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Deputatul PNL de Alba Florin Roman s-a prezentat, joi, la tribuna Parlamentului, la dezbaterea moțiunii de cenzură, cu mai multe produse agroalimentare, printre care ouă, ulei, lapte și pâine susținând că acestea aparțin unei familii care a plătit pentru ele un preț mai mare decât în luna septembrie.

„Vorbesc azi de la tribuna Parlamentului în numele oamenilor simpli, a celor care au ieșit în stradă, a celor care protestează și acum în stradă, a românilor care iubesc această țară. O familie de oameni simpli m-a rugat astăzi să vin cu aceste produse în fața dumneavoastră și să vorbesc în numele lor.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Au cumpărat de dimineață alimentele de bază și le-au comparat cu cele din luna septembrie. Un litru de ulei 4,29 (lei — n.r.) acum e 7,01. Un litru de lapte — 4,10 lei, acum l-au cumpărat cu 5,10 lei. Au luat unt, aproape s-a dublat prețul: de la 6,25 a ajuns la 11,14. Au luat oamenii, ca noi toți, o pâine de 600 grame pe care o mănâncă o familie de la 4,41 s-a dus la 5,99. E o familie mai înstărită pentru că și-a permis să cumpere și carne de porc. Costa 20, 12 lei kg, acum este 24,99 lei. (…)

Ei nu au orbul găinilor, domnule Daea. Am fost la un magazin de cartier, nu la un hipermarket și prețul ouălelor a crescut de la 45 de bani la 1,10 lei”, a spus Roman, citat de Agerpres.

El a susținut că această familie a plătit pentru aceste produse cu 22 lei mai mult decât în luna septembrie.

Roman a subliniat că a crescut și prețul motorinei, factura la curentul electric, dar și ratele la credite.

„Un privat m-a rugat să vă aduc dosarul cu modificările pe care le-ați făcut la Codul Fiscal. Priviți, stimați colegi și reprezentanți ai Guvernului. Domnule Mișa, o să aveți pe conștiință cele câteva sute de file care dau peste cap România. Acest privat m-a rugat să vă spun, domnule Mișa, să lăsați economia în pace, nu vă lăudați cu creșterea economică. Nu aruncați banii pe apa sâmbetei ca și acum ar fi ai dumneavoastră, nu ai românilor”, a mai spus Roman.

Liberalul a adăugat că „programul de guvernare este o perdea de fum pentru legile justiției”. „Poate vă mai ajută mirul să nu fie cazul”, a adăugat Roman.

Deputatul a adus și „un ou kinder cu surprize”, menționând că acesta costă, la ofertă, aproape cât un ou de găină.

„În final, domnule Tudose, vă rog să încetați să mai fiți arogant din postura de prim-ministru. Și vă mai rog un lucru: nu mai luați România la mișto, sunteți primul ministru al României”, a încheiat Roman.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

11 Comentarii

#DEMOCRATIEINCOLONIE 23 noiembrie 2017 at 15:05

Probabil ca ciordit acele alimente de la gura vre-unui sarac acest „L1mbr1c Atomic” care nu conteneste sa ne faca judetul de ras in Parlamentul Romaniei !

marius 23 noiembrie 2017 at 16:40

Un gest de mare om de stat si de mare ganditor. O gândire practica iesita din comun si din comunism.
Tatal sau, imediat după revolutie, s-a instalat cu de la sine putere director. A avut o carieră de cateva zile, dar a avut. Azi işi poate trece in CV- director.
Domul Roman îşi poate trece şi el în CV- de-put-at. Bravo lui. Dar noi, cei multi, am aştepta ceva mai consistent de la domnia sa. Ceva concret. Nu bagatelizări. Propuneri.
Lupta politică sterilă a devenit meseria de baza a liberalilor. Sunt convins că-n acest ritm şi cu acestă abordare PNL-ul va continua să lustruiască băncile opoziţiei mulţi ani fericiti. E pacat: Si ar mai fi ceva. Cum e posibil ca un partid liberal, care ar trebui sa facă apologia individului, a drepturilor şi libertăţilor sale, să facă apologia cătuşelor? Or fi greşti doctrina sau faptul ca au ceva sământă de comunism printre ei i-a molipsit în aşa hal că nu mai ştiu precis în ce an sunt. Oricum, imnurile de preslavire si osanalele sunt un domeniu care, spun ei, te urcă nu te coboară. Urcare linistită-

Tara lui Papura Voda 23 noiembrie 2017 at 18:20

Trist…

Susțin 23 noiembrie 2017 at 20:30

După greva foamei de la prânz până la cină și-a dus omul provizii…

Aiudeanul 23 noiembrie 2017 at 21:08

Circar pitic politic ….pur si simplu

HH 24 noiembrie 2017 at 10:14

BUFONUL PARLAMENTULUI !

Tudor Culitusca 24 noiembrie 2017 at 13:10

Circar.

albaiulian 24 noiembrie 2017 at 18:40

Mai pdl-pnlistilor,nu mai faceti misto de locuitorii municipiului Alba Iulia,cu asa impozite si preturi la utilitati,,,,

TH 24 noiembrie 2017 at 23:44

FELICITARI !
LA SURZI TREBUIE NEAPARAT SA LE ARATI
si daca le arati si nu pricep
TREBUIE SA LE DAI CU OUALE IN CAP

Apocalipsa lui Rika 25 noiembrie 2017 at 20:09

Copilu asta e un circar de mana a 2 a … nu stie ce scoate pe gura dar e mandru ! nu stiu de ce dracu sta asta in politica…face romania de ras ! demisia F Roman !

PNL = PeNaLi !

Plin de postaci! 25 noiembrie 2017 at 20:14

E plin netul de postaci, uneori de aceia care sunt odraslele (neplatite) celor care inca sug tara asta. Banii le vin indirect, asta pentru ca nu mai au bani sau nu le mai ajung pentru a implica toti agramatii. Agramati ce nu au rezultate mai bune decat persoanele mai sus amintite!

Comentariile sunt oprite