Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO ȘOCANT| O fată de 17 ani, aflată pe trecerea de pietoni, SPULBERATĂ de mașina unui șofer neamț de 82 de ani. A oprit după 100 de m!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă seara, o fată de 17 ani din localitatea Bobâlna, județul Cluj, a fost rănită grav după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni de o mașină condusă de un cetățean german în vârstă de 82 de ani. Șoferul a oprit mașina la 100 de metri de la locul impactului.

Potrivit IPJ Cluj, accidentul a avut loc pe DN1 C, în satul Sânicoara.

YouTube video

„Conducător auto, cetățean german, de 82 de ani, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unei tinere de 17 ani, din Bobâlna, județul Cluj care se afla în traversare regulementară, (…) a acroșat-o cu partea din față și a oprit la aproximativ 100 m după producerea impactului”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.

În urma impactului fata a fost rănită grav, fiind transportată la spital. Șoferul nu se afla sub influența alcoolului. Traficul în zona accidentului nu a fost afectat. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO: Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept” În data de 17 aprilie, o îngrijitoare de la grădinița „Piticot” din Cugir ar fi fost agresată, mai exact lovită cu pumnul în față, de către o mămică nervoasă, așa cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea