Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Se reconfigurează sensul giratoriu de la Alba Iulia Nord, care face legătura dintre autostrada A10 Sebeș – Turda, DN1 și șoseaua de centură

Ziarul Unirea

Publicat

în

Se reconfigurează sensul giratoriu de la Alba Iulia Nord, care face legătura dintre autostrada A10 Sebeș – Turda, DN1 și șoseaua de centură

Pizzaroti, antreprenorul lotului 1, al autostrăzii A10 Sebeș – Turda, lucrează în aceste zile la reconfigurarea sensului giratoriu existent la Alba Iulia Nord.

Citește și: FOTO| Vești bune! Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2, se toarnă ultimul strat de asfalt

La sensul giratoriu va fi refăcută breteaua de intrare directă în Alba Iulia de pe DN1, spre sensul de mers Aiud – Alba Iulia.

Potrivit informațiilor obținute de ziarulunirea.ro, mâine firma Florea Grup va începe să aștearnă balast stabilizat pe această bretea.

YouTube video

De asemenea, la același sens giratoriu, se vor face două bretele noi, una prin care se va putea face direct dreapta, pentru a intra în centura ocolitoare dinspre Alba Iulia, iar cealaltă, pentru a vira dreapta din centură spre breteaua de urcare pe autostradă.

Nodul Rutier Alba Iulia Nord va fi finalizat integral la sfârșitul lunii august, începutul lunii septembrie, dar cel mai important este reconfigurarea cât mai repede a sensului giratoriu de la Alba Iulia Nord pentru a fluidiza traficul în zonă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș

Ioana Neag

Publicat

în

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș Bibliotecarul hunedorean Avram Iancu, a navigat 87 de km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș, la invitația lectorului universitar Horea Nascu. ”Crăișorul apelor”, așa cum a fost numit în urma performanțelor sale, Avram Iancu s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea