Rămâi conectat

Actualitate

VIDEO. Scene de GROAZĂ în timpul unui spectacol de circ: O acrobată a suferit un ACCIDENT GRAV

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Scene de GROAZĂ în timpul unui spectacol de circ: O acrobată a suferit un ACCIDENT GRAV

Scene de groază s-au petrecut sâmbătă în timpul unui spectacol de circ în Hunedoara. O tânără acrobată a fost rănită grav în timpul unei demonstraţii.

Copiii aduşi în număr mare de părinţi la un spectacol de circ care a avut loc, sâmbătă după-amiaza, în Hunedoara, au asistat la o scenă cumplită. O tânără acrobată, „miss Virginia” s-a prăbuşit pe pâmânt de la circa patru metri înălţime, după ce coarda cu care era susţinută în are s-a rupt. Accidentul, care a creat panică în rândul spectatorilor şi al angajaţilor circului, s-a petrecut chiar la începerea momentului artistic.

„Am fost împreună cu fiul meu de patru ani la circ, iar la câteva minute de la începerea spectacolului, la scurt timp după ce miss Virginia a intrat în scenă şi s-a înălţat cu coarda s-a prăbuşit în faţa noastră. Oamenii au intrat în panică, din întreaga sală se auzeau ţipete, am ieşit cu copilul tremurând de acolo după ce am văzut-o pe fată căzând”, a povestit o hunedoreancă.

Victima a fost preluată de un echipaj al SMURD şi transportată la spitalul din Hunedoara. „Tânăra de 19 ani, angajată a unui circ din Ungaria, a fost transportată la spitalul din Hunedoara, cu politraumatism prin cădere de la înălţime, unde a şi rămas internată”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Poliţia Hunedoara a întocmit dosar penal de vătămare corporală din culpă în acest caz.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea