VIDEO| Scene AMUZANTE într-un magazin din Timișoara. Hoț, scăpat de iubită, după ce vânzătoarea a tăbărât pe el și l-a pus la pământ

Paul Voicu - Primar 2020

Scene AMUZANTE într-un magazin din Timișoara. Hoț, scăpat de iubită, după ce vânzătoarea a tăbărât pe el și l-a pus la pământ

Camerele de supraveghere ale unui magazin alimentar din Timişoara au surprins, sâmbătă, o scenă incredibilă. Mai mulţi clienţi, dar şi o angajată a magazinului, asistă nepăsători în timp ce o vânzătoare se luptă din răsputeri să oprească doi bărbaţi prinşi la furat.Incidentul s-a petrecut sâmbătă în interiorul unui magazin din Timişoara.

În imagini pot fi observaţi doi bărbaţi care sustrag mai multe produse de pe raft şi se îndreaptă spre ieşirea din magazin. Vânzătoarea îi vede şi le blochează calea. Hoţii încearcă să treacă de ea, dar femeia se opune şi începe să se lupte cu unul dintre bărbaţi, transmite tion.ro. La un moment dat, un client încearcă să o ajute pe vânzătoare, dar renunţă şi o lasă singură pe angajată după ce unul dintre hoţi reuşeşte să scape, celălalt continuând să se lupte cu vânzătoarea.

ELIT

În tot acest timp, ceilalţi clienţi ai magazinului, dar şi o angajată, asistă cu nepăsare la întreaga scenă. Bărbatul implicat în conflictul cu vânzătoarea reuşeşte, într-un final, să scape după ce este ajutat de o femeie care intră în magazin şi o atacă pe angajată.

Poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale al Poliţiei Municipiului Timişoara i-au identificat pe cei doi bărbaţi, cel care a atacat-o pe angajata magazinului fiind reţinut pentru 24 de ore. El va fi cercetat penal pentru tâlhărie, iar partenerul său pentru complicitate.

Mihail David - 2020

Astăzi, în jurul orei 14.00, poliţiştii timişeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că două persoane necunoscute au pătruns în incinta unei societăţi comerciale de pe strada 16 Decembrie din Timişoara, de unde au sustras mai multe bunuri de uz personal şi dulciuri, trecând de casa de marcat fără a le achita, moment în care o angajată a încercat să-l imobilizeze pe unul dintre bărbaţi, pentru a-l deposeda de bunurile sustrase. În urma investigaţiilor efectuate, la scurt timp, poliţiştii Secţiei 3 Timişoara au identificat şi depistat doi bărbaţi de 38 şi 29 de ani, bănuiţi de comiterea faptei. În prezent, cei doi sunt audiaţi de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Timişoara, bărbatul de 38 de ani fiind cercetat pentru tâlhărie, iar cel de 29 de ani pentru complicitate la infracţiunea de tâlhărie”, au transmis reprezentanţii IPJ Timiş, potrivit tion.ro.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...