VIDEO: Scandalul între ALDE și PSD Alba continuă – Detalii despre demiterea ilegală a viceprimarului comunei Lupșa, cu concursul consilierilor PSD

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Noi detalii despre demiterea ilegală a viceprimarului din Lupșa, cu concursul consilierilor PSD, dar și alte probleme din cadrul coaliției la nivelul județului, au fost dezvăluite de liderii ALDE Alba, în cadrul unei conferințe de presă.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Reamintim că Radu Penciu, viceprimarul ALDE al comunei Lupșa a fost demis din funcția de viceprimar printr-o hotărâre de consiliu pe care o consideră ilegală, cu o expunere de motive întocmită de consilierii locali.

Potrivit președintelui ALDE Alba, nu este primul caz în care colegii de guvernare încalcă protocolul încheiat la București. Acesta spune că s-au format alianțe PSD-PNL imediat după alegerile locale, în mai multe localități din județ. El a menționat: ”Baia de Arieș, unde ALDE a avut 5 consilieri, PSD – 2 și au pus ei viceprimar; comuna Valea Lungă, cu 5 consilieri ALDE și PSD – 2, au pus ei viceprimar, cu colegii lor din FSN; comuna Șibot, la fel, și alte mici alianțe”.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419