Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO: Scandalul între ALDE și PSD Alba continuă – Detalii despre demiterea ilegală a viceprimarului comunei Lupșa, cu concursul consilierilor PSD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noi detalii despre demiterea ilegală a viceprimarului din Lupșa, cu concursul consilierilor PSD, dar și alte probleme din cadrul coaliției la nivelul județului, au fost dezvăluite de liderii ALDE Alba, în cadrul unei conferințe de presă.

Reamintim că Radu Penciu, viceprimarul ALDE al comunei Lupșa a fost demis din funcția de viceprimar printr-o hotărâre de consiliu pe care o consideră ilegală, cu o expunere de motive întocmită de consilierii locali.

Potrivit președintelui ALDE Alba, nu este primul caz în care colegii de guvernare încalcă protocolul încheiat la București. Acesta spune că s-au format alianțe PSD-PNL imediat după alegerile locale, în mai multe localități din județ. El a menționat: ”Baia de Arieș, unde ALDE a avut 5 consilieri, PSD – 2 și au pus ei viceprimar; comuna Valea Lungă, cu 5 consilieri ALDE și PSD – 2, au pus ei viceprimar, cu colegii lor din FSN; comuna Șibot, la fel, și alte mici alianțe”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Primarul lasă fără asistență stomatologică gratuită peste 5.000 de copii din Sebeș!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primarul lasă fără asistență stomatologică gratuită peste 5.000 de copii din Sebeș! Unii nu știu să piardă, dar și mai rău este atunci când unii nu știu să câștige cu demnitate și bărbăție. Exemplu clasic de parvenitism, grobianism și lipsă de bărbăție, în prima ședință de Consiliu Local, după alegeri, primarul Sebeșului, Gheorghe Dorin Nistor, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea