Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Șanse mari pentru ridicarea restricțiilor de viteză pe Autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2

FURDUI Alexandru

Publicat

în

Șanse mari pentru ridicarea restricțiilor de viteză pe Autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2

Pe lotul 2 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda, antreprenorul grec Aktor continuă să lucreze în cele trei puncte cheie care au mai rămas de finalizat: alunecarea de teren de la Oiejdea, spațiile de servicii și Centrul de Întreținere și Monitorizare din nodul rutier Teiuș.

În zona alunecării de teren de la Oiejdea, după ce au fost forați toți piloții, în acest moment se lucrează la armări, cofrări și betonări, la ancore pentru stabilizarea pământului, excavări și la îmbunătățirea umpluturii cu liant. În zona alunecării de teren de la Oiejdea se circulă pe o singură bandă pe sens, cu limitare de viteză.

YouTube video

La spațiile de servicii de la Oiejdea se așternea balast stabilizat cu liant hidraulic și se lucra la clădirile toaletelor. De asemenea se montau borduri și se așternea mixtura asfaltică.

YouTube video

La Centrul de Întreținere și Monitorizare (CIM) din nodul rutier Teiuș se lucra la instalațiile electrice ale clădirilor și hidroizolarea uneia dintre clădirile viitorului centru.

YouTube video

Potrivit surselor Ziarul Unirea, există șanse reale să se ridice restricțiile de viteză pe acest lot, urmând să fie înaintată o propunere CNAIR și Poliției Rutiere. Dacă ea este aprobată, limita maximă legală de viteză nu va mai fi de 100 km/h ci 130 de km/h cum este pe toate autostrăzile, cu excepția zonei alunecării de teren de la Oiejdea unde vor rămâne restricțiile până când aceasta va fi finalizată.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea