Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

VIDEO Sandu Heler, noul subprefect al județului Alba, învestit oficial în funcție: Fostul primarul din Apuseni a trecut recent de la PNL la PSD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sandu Heler, noul subprefect al județului Alba, învestit oficial în funcție: Fostul primarul din Apuseni a trecut recent de la PNL la PSD

Sandu Heler, primarul din localitatea Avram Iancu, a fost numit joi 11 aprilie 2024, prin hotărâre de Guvern, în funcția de subprefect al județului Alba, după demisia lui Corneliu Mureșan.

Sandu Heler a fost ales în anul 2020 primar al comunei Avram Iancu, pe listele PNL. Însă, în urmă cu trei săptămâni, edilul a anunțat că a revenit în PSD.  Acesta va ocupa locul rămas liber în urma demisiei lui Corneliu Mureșan, care va candida din partea PSD la președinția Consiliului Județean Alba.

Citește și: Subprefectul Corneliu Mureșan renunță la funcție pentru a candida la președinția Consiliului Județean

Primarul comunei Avram Iancu, Sandu Heler, un om cu vastă experiență în administrația locală, a fost numit subprefect al județului Alba, prin Hotărâre a Guvernului României. Sandu Heler este un om de echipă, un bun gospodar și o persoană îndrăgită de către locuitorii din Munții Apuseni.

Cu o carieră solidă în administrația publică locală, Sandu Heler a reușit să implementeze proiecte importante pentru dezvoltarea comunei Avram Iancu și pentru îmbunătățirea calității vieții moților, fiind mereu implicat în dezvoltarea întregii zone a Munților Apuseni.

YouTube video

 

Decizia de numire a sa vine după ce Corneliu Muresan (38 de ani) a decis să-și dea demisia din funcția de reprezentant al Guvernului României în județul Alba pentru a candida la Consiliul Județean Alba, poziție din care poate face mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni.

YouTube video

 

Citește și: FOTO În anul lui Avram Iancu, Sandu Heler, primarul comunei Avram Iancu, s-a întors la PSD

”La Consiliul Județean Alba este TIMPUL pentru SCHIMBUL DE GENERAȚII. Este nevoie de un om activ, tânăr, dar cu experiență. Corneliu Mureșan cunoaște modul în care funcționează sistemul public, dar și ce așteaptă cetățenii și mediul privat de la el, întrucât a fost antreprenor, consilier județean, director de instituție publică și subprefect”, au transmis joi, reprezentanții PSD Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova

Bogdan Ilea

Publicat

în

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova COMUNA GÂRBOVA, titular al proiectului „MODERNIZAREA SISTEMULUI DE SCURGERE A APEI PLUVIALE, SATUL RECIU, COMUNA GÂRBOVA, JUDEȚUL ALBA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Alba, în cadrul procedurii de evaluare a impactului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea